دکتر غزاله اسلامیان مجری این طرح عنوان کرد: چاقی احشایی شدید، به عنوان یک عامل شروع اختلالات متابولیکی که بیشتر همراه با استرس اکسیداتیو، التهاب طولانی مدت و پیری سلولی است، شناخته می شود. ان- استیل سیستئین (N-acetyl cysteine; NAC) شکل سنتزی ال-سیستئین است و به دلیل دارا بودن ویژگی های آنتی اکسیدانی، ضدالتهابی، ضد پیری و اثری که بر چاقی احشایی دارد، مورد توجه قرار گرفته است. نتایج این مطالعه نشان داد که تجویز این ترکیب در غلظتهای مختلف باعث کاهش معنادار فعالیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز و کاهش بیان ژنهای P21، P16 و IL-6 شد که همگی این ژنها، افزایش دهنده فعالیت التهابی در بدن هستند. از این رو احتمالا مصرف بیشتر ان-استیل سیستئین باعث کاهش فعالیت التهابی در بافتهای چربی بدن افراد چاق شود. این ترکیب در غذایی مثل انواع پنیر، گوشت ماکیانها مثل بوقلمون و اردک و همچنین غلات کامل وجود دارد.