کسب عنوان” فناور منتخب” عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی
خانم دکتر سوده رازقی جهرمی عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در “بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی” که با شعار شکست کرونا در سایه پژوهش برگزار شد، موفق به کسب عنوان “فناور منتخب” شد.
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، خانم دکتر سوده رازقی جهرمی از اعضای هیات علمی فناور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که از جمله فعالیت های ایشان، تاسیس شرکت توسعه فناوری و دانش تغذیه مهر است، گفت: این شرکت در مرکز رشد تغذیه مشغول به فعالیت است و در مجموعه ” شرکت های خلاق” معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته و تاکنون از نظر اشتغال زایی و فروش محصول بسیار موفق عمل کرده است.
وی افزود: همچنین مراحل ثبت شرکت به عنوان شرکت دانش بنیان در حال انجام است و در زمینه سلامت دیجیتال فعالیت دارد، اپلیکیشن idea که توسط این شرکت برای خودمراقبتی بیماران مبتلا به دیابت(مدیریت سبک زندگی) عرضه شده است دارای مجوز انجمن غدد می باشد و توسط وزارت بهداشت به عنوان بخشی از بسته خودمراقبتی در دوران شیوع کووید-19 به دانشگاه های سراسر کشور ابلاغ شده است.
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اظهار داشت: این اپلیکیشن در حال حاضر دارای بیش از دوازده هزار کاربر است که به کنترل بهتر قند خون با کنترل غذای دریافتی، وزن، ورزش، تنظیم دوز انسولین اصلاحی و امکان ثبت دفعات هایپر و استرس کمک می کند.