نخستین ایده بازار غذا
نخستین ایده بازار غذا توسط گروه ایده بازار دانشگاه صنعتی امیر کبیر و با همکاری مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی، در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد. این رویداد با حضور جناب آقای دکتر وطن پور رئیس دفتر فناورى سلامت وزارت بهداشت، خانم دکتر کیانفر رئیس گروه فناوریهای تخصصی وزارت بهداشت و آقای دکتر مقیمی مدیر فناوری معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با حضور صاحبان صنایع، مخترعین و محققین رشته های علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار گردید. حامیان معنوی این رویداد وزارت بهداشت، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه هرمزگان و دانشگاه اراک بودند.
ایده های ارسالی در حوزه های روشهای نوین در تولید محصولات جدید صنعت غذا، دانش فنی تجهیزات و دستگاه های تولیدی، خدماتی فست فودی و استفاده ی خلاقانه از ابزار های مدیریتی و مهندسی ارائه شدند. پس از ارزیابی های اولیه، 8 ایده به مرحله نهایی رسیده و توسط ایده پردازان ارائه شدند. ایده های نهایی ارائه شده شامل ایده کترینگ مدرسه، تولید شیرعسل طبیعی، چاپگر سه بعدی غذا، مکمل غذایی سبز، قاشق سینرژیک، رستوران چند منظوره کودکان، نوشیدنی پلاس و کافی باکس بودند. پس از ارزیابی ایده ها توسط داوران رویداد، در نهایت ایده قاشق سینرژیک به عنوان ایده برتر شناخته شد و پس از آن ایده های کافی باکس و مکمل غذایی سبز در رده های دوم و سوم قرار گرفتند.