جلسه رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با رییس دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت در راستای گسترش همکاری های هر دو در آموزش مجازی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور جلال الدین میرزای رزاز رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در جلسه مشترک بررسی راه های گسترش همکاری های مشترک با رییس دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت گفت: کرونا با توجه به مشکلات و گرفتاری هایی که در کشور و دنیا ایجاد کرد، یکسری واقعیت هایی که تاکنون از آن بی اطلاع بوده ایم و توجه نداشته ایم را به ما نشان داد که دورکاری و فعالیت مجازی از این واقعیت ها است و در کشور ما که سال ها مغفول مانده بود، کارایی خوبی داشته است.
وی با بیان اینکه در دوره جدید برنامه هایی داریم مشترک و من فکر می کنم اگر با یکدیگر همکاری هایمان را شروع کنیم، اولین پایلوتی هستیم که در این زمینه می توانیم همکاری داشته باشیم. این مذاکرات می تواند یک چارچوب همکاری و تفاهم نامه را ایجاد کند و از هر دو طرف نمایندگی برای پیگیری معرفی شوند.
میرزای رزاز ادامه داد: تفاهم نامه زمانی نوشته می شود که خروجی و پویایی که براساس آن حرکت رو به جلو ببریم، بتوانیم ایجاد کنیم و چارچوب همکاری با مشخص کردن نماینده هایی از هر دو طرف، طی یک جدول زمان بندی، کار را به جلو ببریم.
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بیان داشت: شیوه کاری بنده به این ترتیب است که مجموعه قوانین را ببینیم و برنامه واحدی را مدنظر قرار دهیم و کار را شروع کنیم.
میرزای رزاز گفت: چارچوب و قوانین تفاهم نامه همکاری ها باید دیده و اجرایی شود. یکسری اتفاقات که در حین کار دیده می شود را باید اصلاح کرد و به سوی تکامل پیش برویم چرا که ما بنا داریم طی چند هفته آینده از این جلسه نتیجه بگیریم. در صورتی که این تفاهم نامه ایراد داشت، اصلاح کنیم.
وی با اشاره به اینکه طبق تجارب کاری خودم بین 10 درصد ثبت وضعیت تلقی می کنم که آن چیزی که درنظز داریم را اجرایی کنیم، اظهارکرد: امیدوارم از نظرات و دیدگاه های همکاران بهره مند شویم و به یک جمع بندی خوبی برسیم.
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ادامه گفت: با توجه به امکانات موجود، ما امانتدار مسوولان دانشگاه و 80 میلیون نفری هستیم که ما را نماینده شان می دانند. چرا که شرایط اقتصادی حاکم در جامعه دشوار است و این حق بر گردن ما است که هر کمکی که از دستمان بر می آید در کشور انجام دهیم.
در ادامه دکتر سلیمان احمدی رییس دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت بیان کرد: ما در حوزه آموزش مجازی طبق دستورات آقای دکتر زالی برگردن همه دانشگاه های نسل سوم و چهارم که خلق ثروت و ایده می کنند، حق داریم و اگر امروز در دنیا نگاه کنیم و صنعت IT را با صنعت نفت مقایسه کنیم، مشخص است که چه وضعیتی در حوزه دانشگاه به عنوان یک رسالت و ماموریتی در بحث آموزش مجازی بر عهده دانشکده ما است، داریم.
وی افزود: ما به عنوان یک مجموعه دانشگاهی که کارشناسی، کارشناسی ارشد و PHD و مقالات مشترک داریم، می توانیم با سایر دانشکده ها و مراکز آموزشی یک پارادیم و رفرنس داشته باشیم.
رییس دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت در ادامه با بیان اینکه کرونا چالش هایی را در کشور ایجاد کرده است و ما به آموزش مجازی روی آورده ایم، بیان کرد: من فکر می کنم این کار دست گرمی است اما سه رکن دارد.
احمدی گفت: رکن اول آموزش مجازی تامین زیرساخت ها، رکن دوم تولید محتوا از سوی اساتید و رکن سوم رفتار و آموزش اساتید است که این نگرش باید تغییر پیدا کند تا بتوانیم یک آموزش مجازی با کیفیت داشته باشیم.
وی تصریح کرد: در معاونت آموزشی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی موضوع آموزش مجازی جدی است و خیلی به کرونا مربوط نیست.
رییس دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت گفت: ما در دانشکده می توانیم درسهای آکادمیک را در نرم افزار نوید یا سایر نرم افزارها داشته باشیم و ارایه دهیم و کمک کنیم تا اساتید در موضوع e_learning مجازی سازی دروس توانمند شوند.
احمدی افزود: تولید محتوا از سوی اساتید در آموزش مجازی مهم است چرا که باید استاندارد باشد که این مهم قابل عرضه در بسیاری از پلت فرم ها، چه پلت فرم نوید و چه پلت فرم های کشوری است و البته دوره های پودمانی است که در ضمن خدمت هستند، از جایگاه خوبی برخوردار هستند که مقدور به توانمندسازی آن حرفه ها هستند.
وی به همکاری های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با دانشکده ها در خصوص آموزش مجازی اشاره کرد و گفت: آموزش عمومی باید با رویکرد تغذیه باشد چرا که جایگاه آن در سطح جامعه بسیار برجسته است که باید در این حوزه اطلاع رسانی داشته باشیم.