به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در تاریخ ۳۰ خرداد ماه 1401 وبیناری با عنوان «نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری های دیابت و قلبی عروقی» با حضور 100 نفر از پزشکان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با امتیاز بازآموزی برگزار شد.
این وبینار با محوریت نقش تغذیه در بروز این بیماریها و کنترل عوارض و پیامدهای بیماری، دارای ۳ امتیاز بازآموزی در قالب برنامه آموزش مداوم بود.
مدرسین این وبینار سه ساعته دکتر جواد نصرالله زاده به مبحث پیشگیری و کنترل بیمارهای قلب و عروق و دکتر گلبن سهراب به مبحث پیشگیری و کنترل بیماری دیابت پرداختند،
از آموزش های مطرح شده در این وبینار می توان به:
- اصول تغذیه صحیح و شمارش کربوهیدراتها در بیماران دیابتی،
- مواجهه با بیمار دچار هایپو گلیسمی،
- مکمل ها و روغن ها و نقش آنها در بروز و کنترل بیماریهای قلبی عروقی اشاره کرد.