به مناسبت روز جهانی خیریه و نیکوکاری؛ 200 بسته لوازم التحریر برای کمک به دانش آموزان مناطق محروم تهیه و ارسال شد
به مناسبت روز جهانی خیریه و نیکوکاری و به همت جمعی از دانشجویان دلسوز و پویای انستیتو و دانشکده علوم تعذیه و صنایع غذایی، 200 بسته لوازم التحریر برای کمک به دانش آموزان و کودکان مناطق محروم تهیه و ارسال…
تشریح فعالیت های معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی طی مرداد سالجاری:
فعالیت های معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی طی مرداد ماه سالجاری به شرح زیر ارایه می شود. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، امکان ارایه خدمات مشاوره…
فعالیت های تیر ماه سال 1399 معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
به گزارش روابط عمومی انستیتو تجقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، جلسات معاونت دانشجویی و فرهنگی انستیتو با دبیر محترم هماهنگی کانون های فرهنگی دانشگاه به منظور آشنایی با فعالیت های کانون های فرهنگی، ادبی و هنری و تبادل…
اولین جلسه شورای فرهنگی دانشکده و صنایع غذایی در سال 1399 با حضور دکتر رزاز برگزار شد
اولین جلسه شورای فرهنگی دانشکده و صنایع غذایی در سال 1399 با حضور دکتر رزاز برگزار شد اولین جلسه شورای فرهنگی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در سال 99 با حضور مدیریت محترم امورفرهنگی و فوق برنامه دانشگاه، معاون…