دکتر سیدهدایت حسینی عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی در مراسم روز جهانی ایمنی غذا از طرف رییس سازمان غذا و دارو به عنوان دانشمند برتر کشور در علوم ایمنی مواد و صنایع غذایی انتخاب شد.
![](https://nnftri.ac.ir/wp-content/uploads/2023/06/حسینی-193x300.png)
به گزارش روابط عمومی، دکتر سید هدایت حسینی عضو هیئت علمی و استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در مراسم روز جهانی ایمنی غذا که در وزارت بهداشت برگزار شد، از طرف رییس سازمان غذا و دارو به عنوان دانشمند برتر کشور در علوم ایمنی مواد و صنایع غذایی انتخاب و تقدیر شد.