اهم اقدامات انجام شده در معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی خرداد 99

به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اقدامات انجام شده معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در اردیبهشت و خرداد ماه تشریح شد.

اهدای لوح تقدیر و هدیه نقدی به 10 نفر از برگزیدگان مسابقه مجازی” قرآن در رمضان ” شامل اعضای محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان انستیتو و دانشکده،

برگزاری جلسه با سئول محترم ستاد اقامه نماز نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در دانشکده بنا به درخواست این معاونت به منظور بررسی راه کارهای افزایش انگیزه در دانشجویان، کارکنان و اعضای محترم هیات علمی به نماز جماعت و برنامه های مذهبی و نیز زیبا سازی و بهبود وضعیت نمازخانه دانشکده،

برگزاری کارگاه دو روزه “مهارت های ارتباطی” توسط مشاور محترم دانشگاه برای کارکنان و اعضای محترم هیات علمی انستیتو و دانشکده، با رعایت کلیه دستور العمل های بهداشتی و مجوز معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه،

هماهنگی لازم برای حضور کارشناسان و پزشکان محترم مرکز بهداشت دانشگاه به منظور بررسی وضعیت سلامت و تست غربالگری کرونای کارکنان، اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان انستیتو و دانشکده

برگزاری مسابقه غیر حضوری “حدیث سرو” مبنی بر ارسال آثار ادبی، شعر، دل نوشته، عکس، فیلم کوتاه، نقاشی، تذهیب و خطاطی برای اعضای محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان انستیتو و دانشکده هم زمان با فرا رسیدن ایام ارتحال بنیانگذار بزرگ انقلاب اسلامی

ارایه گواهی حضور برای کلیه شرکت کنندگان دوره های ورزشی پیلاتس و کاراته انستیتو و دانشکده به منظور تشویق به شرکت در فعالیت های ورزشی و احتساب آن در ارزشیابی سالیانه کارکنان محترم انستیتو و دانشکده.

فهرست