رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی منصوب شد

با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید امیر محمد مرتضویان به عنوان رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه منصوب شد.

برادر گرامی جناب آقای دکتر سید امیر محمد مرتضویان

سرپرست محترم انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سرپرست محترم دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه

 سلام علیکم

پیرو ابلاغ سرپرستی شماره ۱۰۰/۹۲۷۲ مورخ ۱۳۹۹/۹/۱۲  و با توجه به مصوبات جلسه مورخ ۱۴۰۰/۱/۲۱ شورای عالی انستیتو و به موجب این حکم به مدت چهار سال به عنوان ” رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و رییس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه” منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند متعال و رعایت موازین شرعی و قانونی نسبت به انجام وظایف و امور محوله اقدام نمایید.

موفقیت شما را تحت عنایات حضرت ولی عصر (عج) در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارتقای جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه از درگاه خداوند منان مسئلت می نمایم.

دکتر علیرضا زالی

رئیس دانشگاه

دکتر مرتضویان دانش آموخته دكترای علوم و مهندسي صنايع غذايي، گرايش تكنولوژي مواد غذايي از دانشگاه تهران و عضو هیأت علمی با مرتبه استادی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

سوابق اجرایی و علمی

– دكترای علوم و مهندسي صنايع غذايي باگرايش تكنولوژي مواد غذايي.

– عضو شورای مشورتی غذا در سازمان غذا و دارو

– عضو شورای حمایت از فناوری و شرکت­های دانش­بنیان در سازمان غذا و دارو

– معاون آموزشي دانشكده‌ و انستیتوی تغذیه و صنایع غذایی کشور

– مدير كميته تحقيقات دانشجويی دانشگاه علوم­پزشکی شهید بهشتی­پزشكي شهيدبهشتي

– عضو شورای آموزشی دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي

– عضوشورای سياست‌گذاری کمیته‌ي تحقیقات دانشجوییکشوری در وزارت بهداشت

– مشاور علمي سازمان غذا و دارو در حوزه لبنيات و مواد غذايي فراسودمند .

– مشاور علمی دفتر بهبود تغذیه‌ي جامعه در صنعت غذا

– نماينده رياست سازمان ملي استاندارد ايران در كميته‌هاي ملي غذايي و ميكروب‌شناسي (۱۳۸۷- …).

– عضو هيات تخصصی بُورد صنایع غذایی در وزارت بهداشت (۱۳۹۲- …).

– عضو شوراي پژوهشي انستيتوی تحقيقات تغذیه و صنایع غذایی (۱۳۹۲- …).

– عضو کمیته فنی و قانونی صدور پروانه‌های بهداشتی معاونت غذا و داروي دانشگاهعلوم پزشكي شهيدبهشتي

-عضو کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي (۱۳۹۶- …).

– عضو شوراي راهبردي نهاد رهبري در دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي

– عضو هيات‌مديره‌ي انجمن پروبيوتيك و غذاهاي فراسودمند

– عضو کمیته فنی انجمن فرآورده­های لبنی.

– عضو هیئت تحریریه شش مجله خارجی و داخلی و سردبیر میهمان مجله «Current Opinion in Food Science»(ISI)

برخی از افتخارات:

– عضو سطح ۱ بنياد ملي نخبگان و برنده‌ي جايزه‌ي پژوهشي سطح ۱ اين بنياد.

– دانشمند یک درصد پُراستناد برتر ESIدر جهان

– رتبه ۱ پژوهشی کشور در میان متخصصان صنایع غذایی

– برگزيده‌ حقوقی رتبه‌ اول جشنواره‌ي علوم‌پزشكي رازي به عنوان مدیر کميته تحقيقات دانشجويي دانشگاه علوم‌پزشكي شهيدبهشتي  از سال ۱۳۹۸-۱۳۹۲

– دانشیار پژوهشگر منتخب دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی ۱۳۹۳

– مخترع برتر دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره پژوهشی ۱۳۹۲

– استاد نمونه آموزشي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در جشنواره آموزشی ۱۳۹۲

– برگزيده‌ي حقیقی رتبه‌ي اول جشنواره‌ي علوم‌پزشكي رازي  به عنوان مخترع جوان ۱۳۹۱

-دریافت گرنت اختراع برتر در سه دوره‌ي جشنواره ملی نوآوری و شكوفايي (رويش) بنیاد ملی نخبگان (۱۳۸۷).

 

فهرست