نامگذاری سالن اصلی کتابخانه انستیتو و دانشکده به نام “سالن علی بیک”

در راستای پاسداشت خدمات ارزشمند و ماندگار سرکار خانم سپیده علی‌بیک، رئیس پیشکسوت و فرهیخته؛ کتابخانه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، سالن اصلی کتابخانه انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به نام “سالن علی بیک” نام گذاری شد.
  در مراسمی که با حضور رییس، اعضای هیات رییسه، مدیران و کارکنان کتابخانه برگزار شد؛ از سال‌ها تلاش بی‌وقفه، تعهد و اهتمام خانم سپیده علی بیک در جهت اعتلای دانش و پژوهش در حوزه تغذیه و صنایع غذایی قدردانی و از کتیبه معرفی رونمایی شد.
کتابخانه انستیتو، که به‌عنوان یکی از برجسته‌ترین مراکز علمی منطقه خاورمیانه شناخته می‌شود، از این پس با نام «سپیده علی‌بیک» به‌عنوان نمادی از اراده و دانش، به خدمت‌رسانی به پژوهشگران و دوستداران علم ادامه خواهد داد. این نام‌گذاری نه‌تنها ادای احترام به خدمات ارزنده ایشان است، بلکه گامی در جهت جاودان ساختن میراث علمی و فرهنگی این بانوی گرانقدر به شمار می‌رود.
فهرست