![](https://nnftri.ac.ir/wp-content/uploads/2022/07/Picture1984-768x516-1.jpg)
![](https://nnftri.ac.ir/wp-content/uploads/2022/08/Picture1987-768x516-2.jpg)
![](https://nnftri.ac.ir/wp-content/uploads/2022/07/Picture1985-768x516-1.jpg)
![](https://nnftri.ac.ir/wp-content/uploads/2022/07/Picture1986-768x516-1.jpg)
معرفی
کتابخانه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارای پیشینه 40 ساله بوده و از کتابخانههای نمونه در منطقه خاورمیانه است.
رسالت
- شناسایی نیازهای اطلاعاتی اساتید، دانشجویان و کارکنان
- فرآهم آوری منابع و اطلاعات علمی موردنیاز استفاده کنندگان
- راهنمایی و آموزش مراجعان در بازیابی و استفاده از منابع اطلاعاتی
- اطلاع رسانی در حوزه های موضوعی مربوطه
- کمک به پیشرفت برنامه های آموزشی در کلیه گرایش های رشته علوم تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه
- کمک به پیشرفت برنامه های پژوهشی دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه
- کمک به ارتقای دانش تخصصی کتابداران کتابخانه
منابع کتابخانه
- ده ها هزار جلد کتاب فارسی و لاتین
- بیش از هزار عنوان پایان نامه پایان نامه و طرح تحقیقاتی در رشته های علوم تغذیه و صنایع غذایی
- بیش از هزار فایل دیجیتال شامل پایان نامه، اسناد وکتب الکترونیکی لاتین
![](https://nnftri.ac.ir/wp-content/uploads/2022/08/Picture5-6-229x300-1.jpg)
سپیده علی بیک
رئیس
![](https://nnftri.ac.ir/wp-content/uploads/2022/08/Picture4-8-252x300-1.jpg)
مریم حاجی غلام سریزدی
کتابدار
![](https://nnftri.ac.ir/wp-content/uploads/2022/07/Picture3-9-229x300-1.jpg)
مریم راثی
کتابدار
![](https://nnftri.ac.ir/wp-content/uploads/2022/08/Picture2-9-229x300-1.jpg)
نرگس عباسقلی
کتابدار
![](https://nnftri.ac.ir/wp-content/uploads/2022/08/Picture1-7-229x300-1.jpg)
شهلا عیوض زاده
کتابدار