برای مقابله با ویروس کرونا بهتراست سطح ویتامین D کافی داشته باشیم

رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: کمبود ویتامین  D می تواند توان ایمنی بدن را پایین بیاورد. بنابراین اگر کمبود ویتامین D داشته باشیم مقابله با ویروس کرونا برای بدن سخت تر می شود.

به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه دکتر جلال الدین میرزای رزاز با تاکید به لزوم آگاهی سطح سرمی ویتامین D که نقش تعیین کننده ای برای تصمیم به مصرف مکمل ویتامین D برای مقابله با ویروس کرونا گفت: با توجه به شرایط موجود جامعه و شروع ویروس کرونا بهتر است از سطوح سرمی کافی برای مقابله با ویروس کرونا برخوردار باشیم.

وی خاطر نشان کرد: بنابراین اگر کمبود ویتامین D در بدن وجود دارد پیشنهاد این است که ویتامین D دریافتی با مشا.ره متخصص تغذیه به صورت مکمل دریافت شود.

این استاد دانشگاه پیشنهاد کرد: تامین ویتامین D کافی از طریق غذا واقعاً امکان پذیر نیست ویتامین D که به صورت سنتز پوستی در نتیجه قرار گرفتن در معرض آفتاب ساخته می شود و منظور ما از آفتاب مستقیم آفتابی است که بیشتر در تابستان داریم و بدون ابر و شیشه به صورتی که حداقل 5 % بدن در معرض آفتاب قرار بگیریم بنابراین خیلی از مواقع از طریق آفتاب مستقیم بخصوص در شهرهای صنعتی امکان تامین ویتامین D در بدن امکان پذیر نیست و 800 تا 1000 واحد در روز از طریق غذا به طور کافی آن مقدار که می خواهیم تامین نمی شود بنابراین پیشنهاد این است که از طریق مکمل با مشورت مشاورین و متخصصین تغذیه جبران شود.

وی درخصوص چگونگی دریافت ویتامین D  برای کودکان افزود : ویتامین D  به اشکال مختلف موجود است  هم فرم پاستیل وهم مکمل های مانند مکمل های مولتی ویتامین مینرال یا مکمل های تک مینرالی یا تک ویتامینی مثل ویتامین D  که لازم است هنگام مصرف به برچسب و دز آن هم توجه لازم مبذول گردد.

دکتر میرزای رزاز در خاتمه تصریح کرد: مطالعات نشان داده اند که دریافت روزانه ویتامین D برای سلامتی و تقویت سیستم ایمنی برای مقابله با بیماری 800 تا 1000 واحدی به صورت مصرف روزانه تاثیر بیشتری نسبت به دریافت مگا دوزهای 50 هزار واحدی در ماه دارد.

فهرست