بررسی میزان  نمک موجود در مواد غذایی (همبرگر، پیتزا و هات داگ)

روز یکشنبه مورخ 1 بهمن 1402 برنامه ای تحت عنوان ایستگاه سلامت ( 12روی 8) با موضوع “بررسی میزان  نمک موجود در مواد غذایی (همبرگر، پیتزا و هات داگ)” با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از شبکه یک صدا و سیما پخش شد. در این برنامه ، سرکار خانم دکتر المیرا دانایی ، کارشناس محترم آزمایشگاه شیمی مواد غذایی گروه تحقیقات صنایع غذایی ، با استفاده از روش استاندارد ملی، میزان نمک در مواد غذایی مذکور را اندازه گیری نمودند و نشان دادند که مقدار نمک موجود حتی از حد مجاز مصرف روزانه هر فرد میتواند بیشتر باشد.

لطفا جهت مشاهده فیلم روی لینک زیر کلیک کنید:

https://telewebion.com/episode/0xaf3c65d

فهرست