برگزاری کارگاه “نحوه انتخاب ژورنال مناسب و سابمیت مقاله”

به همت کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
کارگاه “نحوه انتخاب ژورنال مناسب و سابمیت مقاله”
برگزار خواهد شد.

مدرسین: دکتر غزاله اسلامیان و فرشته بهمن یار
تاریخ برگزاری: سه شنبه 1 خرداد 1403 ساعت 10 صبح

دانشجویان علاقمند (کارشتاسی ترم 7 یا 8 و دانشجویان تحصیلات تکمیلی) جهت ثبت نام به دفتر کمیته واقع در تالار دانشجو مراجعه فرمایند. با توجه به محدودیت ظرفیت کارگاه، اولویت با دانشجویانی است که ثبت نام آنها زودتر انجام شده باشد.

فهرست