کبد چرب غیرالکلی در مبتلایان به دیابت بیشتر از افراد سالم دیده می شود اما در این بیماران علل بروز کبد چرب متفاوت است. در مطالعهای که توسط دکتر آزیتا حکمتدوست و همکاران در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور انجام شد، مشخص شد که دریافت غذاهای التهاب زا مانند منابع غذایی غنی در اسیدهای چرب امگا -6 و همچنین دریافت بیشتر فست فود و نمک احتمال بروز کبد چرب در افراد دیابتی را افزایش میدهند در حالی که مواد غذایی ضد التهاب مانند غذاهای غنی از اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 9، سبزی ها و میوه ها و همچنین حبوبات، آجیل، گوشت سفید(مانند مرغ و ماهی) و روغن زیتون می توانند بروز کبد چرب را در دیابتی ها کاهش دهند. لذا توصیه می شود بیماران دیابتی در رژیم غذایی خود مواد غذایی نام برده را داشته باشند تا از بروز کبد چرب در آنها جلوگیری شود.