چشم انداز
این گروه با هدف تدوین اولویتهای پژوهشی و سیاستهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در زمینه غذا و تغذیه و ارائه مشاوره تخصصی به سازمانهای ملی و منطقهای، پایش و ارزشیابی وضعیت تغذیه در جامعه، ارتقاء سطح علمی- پژوهشی کارشناسان و دانشجویان مقاطع مختلف و همچنین ایجاد مکانیسمهای بهبود و ارتقاء پژوهش و آموزش در رفع تنگناهای موجود تغذیهای و طراحی و اجرای برنامههای استراتژیک انستیتو ایجاد گردید.
رسالت
- شناسایی مسائل غذا و تغذیه در کشور و ارائه روشهای مناسب جهت حل مشکلات
- تدارک مبناهای علمی در زمینه مسائل غذا و تغذیه در کشور
- ایجاد ارتباط میان مواضع علمی و سیاستها و برنامههای دولت به عنوان یک وظیفه ملی
- کاربرد مداوم و مؤثر تازههای علم و تکنولوژی در ایران و جهان در سیستم تصمیمگیری و اجرایی کشور
- طراحی و برنامهریزی سیاستهای امنیت غذا و تغذیه در سطوح مختلف جامعه
- جهت دادن به پژوهش در انستیتو و وارد کردن نتایج تحقیقات در قضاوتهای علمی و تعیین اولویتهای پژوهشی
- شناسائی نیازهای پژوهشی و رابطه با برنامهریزی و اجرا در کشور
- تشویق و ترغیب گروههای پژوهشی انستیتو و مراکز علمی به پژوهش با رعایت اولویتهای پژوهشی
- بررسی نقش تغذیه و صنایع غذایی به عنوان عاملی مهم در توسعه اقتصادی کشور
- بررسی شاخصهای اقتصادی – اجتماعی و فرهنگی مؤثر در تغییر عادات و الگوی غذای خانوار و نقش سازمانهای دولتی، غیر دولتی و بینالمللی در این خصوص
- ایجاد هماهنگی در فعالیتهای تحقیقاتی بخشهای مختلف غذا و تغذیه (مشارکت بین بخشی)
- بررسی و تدوین سیستم واحد پایش تغذیه کشور به ویژه در گروههای آسیب پذیر جامعه
- ارتباط میان مشکلات امنیت غذایی و تغذیهای و سیاستهای بخش عمومی با توجه به نقش آموزشی و پژوهشی که این گروه دارد.
- ایجاد هماهنگی در فعالیتهای تحقیقاتی بخشهای مختلف غذا و تغذیه (مشارکت بین بخشی)
- بررسی و تدوین سیستم واحد پایش تغذیه کشور به ویژه در گروههای آسیب پذیر جامعه
- ارتباط میان مشکلات امنیت غذایی و تغذیهای و سیاستهای بخش عمومی با توجه به نقش آموزشی و پژوهشی که این گروه دارد.
دکتر فاطمه اسفرجانی
استادیار،دکترای تخصصی علوم بهداشتی
مدیر گروه
fesfarjani@hotmail.com
دکتر فاطمه محمدی نصرآبادی
دانشیار، دکترای تخصصی علوم تغذیه
f_mohammadi_2001@yahoo.com
دکتر مرجان عجمی
دانشیار، دکترای تخصصی علوم تغذیه
دکتر عزیزالله زرگران
استادیار، دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی
aziz.zargaran@gmail.com
CV
دکتر علی میلانی
استادیار، دکترای تخصصی سیاستهای غذا و تغذیه
alimilanibonab@gmail.com
CV
محمدرضا خوش فطرت
کارشناس
فاطمه ذاکریی آهویی
مسئول دفتر
بازنشستگان
مرحومه ناهید سالارکیا
مربی، کارشناسی ارشد علوم تغذیه