وضعیت تغذیه مادر در بارداری با وضعیت تن سنجی و تکاملی نوزادش ارتباط دارد

در یک مطالعه همگروهی که با هدف تعیین ارتباط دریافت غذایی مادر (قبل و حین بارداری) با ویژگی‏های تن ‏سنجی و نمو حرکتی، ارتباطی و شناختی شیرخواران از تولد تا 12 ماهگی در شهر تهران در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و…

تبلیغات محصولات غذایی چقدر در راستای سلامت عمومی است؟

محتوای تبلیغات محصولات غذایی که در سال 1399 در رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی و نیز بیلبوردهای شهر تهران به نمایش در آمده بودند، در یک مطالعه در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور مورد تحلیل قرار گرفت. در…

ارتقا مرتبه علمی آقای دکتر بهرام رشیدخانی

  ارتقاء رتبه علمی جناب آقای دکتر بهرام رشیدخانی به استادی را تبریک عرض می نمائیم و از خداوند متعال آرزوی درجات علمی و معنوی بالاتر را برای جنابعالی آرزومندیم. دکتر بهرام رشید خانی از سال 1386 عضو هیئت علمی دانشگاه…

ضرورت و اهمیت مصرف مرغ سایز و نکات مهم در سلامت آن

گوشت های طیور به عنوان گوشت سفید دسته بندی می شوند، در حالی که گوشت سایر حیوانات اهلی به عنوان گوشت قرمز طبقه بندی می شوند. گوشت مرغ حاوی با ارزش ترین پروتئین ها و اسیدهای آمینه برای سلامت انسان…

شیوه زندگی سالم از دیدگاه سازمان جهانی بهداشت

به طور کلی سازمان جهانی بهداشت برای اطمینان از داشتن یک سبک زندگی سالم، افزایش خوردن میوه ها و سبزی‌ها، کاهش مصرف چربی، کاهش دریافت شکر و نمک و انجام ورزش را توصیه می کند. بر اساس داده های قد…

مراسم بزرگداشت مقام کارگر

مراسم بزرگداشت مقام کارگر روز یکشنبه 10 اردیبهشت 1402 در محل اتاق شورای انستیتو برگزار شد. در این مراسم که با حضور دکتر امیر محمد مرتضویان رئیس انستیتو و جمعی از مسئولین و کارمندان برگزار گردید، از تلاشهای کارگران ساعی تقدیر…

بهترین زمان مشاوره تغذیه پیش از بارداری

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: بهترین زمان برای مشاوره تغذیه در صورت عدم ابتلا به بیماری‌های مزمن (دیابت و قلبی عروقی)، اختلالات هورمونی و چاقی، دو تا سه ماه قبل از اقدام به…

روز شمار هفته سلامت اعلام شد

به گزارش روابط عمومی، به نقل از وزارت بهداشت، هفته سلامت سال 1402 با تاکید بر نقش پزشکی خانواده در بهبود سلامت آحاد جامعه، با شعار «سلامت برای همه با پزشکی خانواده»، از 9 اردیبهشت آغاز شده و تا 15…
فهرست