1. اخبار

رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از آلزایمر

مینا کاویانی کارشناس ارشد علوم تغذیه و مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در گفت وگو با روابط عمومی آلزایمر را یکی از شایع‌ترین بیماری‌های دوران سالمندی برشمرد که نوعی بیماری تخریب اعصاب است و با…

دانش آموزان را قبل از ورود به مدرسه با مواد غذایی سالم آشنا کنید

دکتر غزاله اسلامیان در گفت‌‌و گو با خبرنگار با اشاره به این‌که با شروع سال تحصیلی جدید، تغذیه دانش‌آموزان یکی از مهمترین نگرانی‌های والدین است اظهار کرد: این‌که کودکان در منزل و مدرسه از چه الگوی غذایی پیروی کنند اهمیت بسیار…

نکاتی در خصوص نحوه نگهداری شیرهای استریلیزه و پاستوریزه/ ضرورت نگهداری در یخچال پس از بازشدن بسته بندی

دکتر سعیده اسمعیلی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به شرایط نگهداری شیر گفت:  شیر خام به شدت مستعد فاسد شدن است و از بین بردن میکروب‌های بیماری‌زا  سبب سالم سازی…

امضای تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

با هدف تعمیق همکاری ها در حوزه تحقیق و پژوهش تفاهم نامه همکاری بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم به امضا رسید. در راستای ایجاد بستری مناسب برای گسترش همکاری¬های آموزشی-پژوهشی…
فهرست