ارتقای مرتبه علمی خانم دکتر گلبن سهراب

ارتقای رتبه علمی دکتر گلبن سهراب به دانشیاری را تبریک عرض می نمائیم و از خداوند متعال آرزوی درجات علمی و معنوی بالاتر را برای ایشان آرزومندیم. دکترگلبن سهراب دارای دکتری تخصصی تغذیه بالینی از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.…

تولید نان سالم نیازمند تحول در پژوهش و فناوری

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به اینکه تولید نان سالم، نیازمند ارتقای فناوری و پژوهش است، خواستار مشارکت بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف ارتقای سطح سلامت نان شد. به گزارش روابط عمومی، دکتر امیرمحمد مرتضویان رییس انستیتو…

نکات مهم روزه‌داری در نوجوانان و روزه‌اولی‌ها

دانشیار دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن بیان توصیه‌های تغذیه‌ای برای نوجوانان روزه دار تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان مواد مغذی و کالری مورد نیاز نوجوانان روزه دار حتما…

ناگفته‌هایی درباره نمک دریا

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه با بیان این که نمک دریا فاقد میزان کافی ید برای تامین نیاز روزانه افراد است، گفت: هنگام خرید نمک طعام، حتما محصول یددار تصفیه شده را خریداری کنید. دکتر سیده زهرا شریعت پناهی…

نخستین همایش آرد کامل نان سالم 20 اسفند 1402

رییس نخستین همایش ملی آرد کامل، نان سالم از برگزاری این همایش در 20 اسفندماه در تالار امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد.  پیرو تصویب سند دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ…

برگزیدگان سی امین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان ویژه دهه فجر- یادواره شهدای غزه

روز چهارشنبه 18 بهمن ماه 1402 مسابقات سی امین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان ویژه دهه فجر (یادواره شهدای غزه) پایان یافت. دکتر رستمی نژاد مدیر تربیت بدنی دانشگاه در این باره بیان کرد: این مسابقات با همکاری معاونت محترم توسعه…

انعقاد تفاهم نامه میان انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و مرکز تحقیقات ژنومیک دانشگاه

در جلسه مشترک میان انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و مرکز تحقیقات ژنومیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با حضور رییس انستیتو، رییس مرکز تحقیقات و برخی از اساتید دو مرکز، تفاهم نامه همکاری با هدف راه اندازی…
فهرست