برگزاری “هجدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان”

  “هجدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان” به همت انجمن علمی تغذیه کودکان ایران و با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در تاریخ ۱۰ الی ۱۲ اسفند ماه سالجاری در سالن همایش بوعلی سینای انستیتو تحقیقات تغذیه…

برگزاری «پنجمین همایش بین‌المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند»

«پنجمین همایش بین‌المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند» با مشارکت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری 3 الی 5 اسفندماه 1401 در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار شد. انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با همکاری ستاد…

چغندر؛ خوراکی دوستدار قلب و عروق

چغندر یا لبو از سبزی‌های ریشه‌ای مغذی و دوستدار قلب و عروق است و با توجه به وجود آنتی‌اکسیدان‌های رنگی در ریشه و برگ  آن باعث محافظت بدن در برابر بیماری‌های قلبی عروقی و سکته مغزی می‌شود. به گزارش روابط…

شلغم؛ سبزی ضدسرطان زمستان

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، شلغم را یک سبزی بسیار مغذی برشمرد که دارای خواص گوناگون ضدمیکروبی، ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و… است و مصرف آن در زمستان بسیار مفید است. به گزارش روابط عمومی…

آگهی مزایده اجاره ورزشگاه

انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در نظر دارد نسبت به برگزاری مزایده جهت اجاره مکان ورزشگاه خود اقدام نماید، لذا در صورت تمایل جهت شرکت در مزایده یاد شده، نرخ پیشنهادی خود را حداکثر تا تاریخ 1401/12/1 …

برگزاری ” کارگاه هنری تفکر خلاقانه “

کارگاه های هنری با عنوان ” کارگاه تفکر خلاقانه “با هدف ایجاد انگیزه و فضایی پرنشاط با حضور همکاران گرامی، در دانشکده و انستیتو برگزار می گردد. در همین راستا، کارگاه پته دوزی در تاریخ 9/7/1401 با حضور 12 نفر…

مکمل‌ها را نباید جایگزین دریافت مواد غذایی کرد

عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه ضمن هشدار درخصوص مصرف خودسرانه مکمل‌ها گفت: مکمل‌ها همانطور که از اسم آنها مشخص است تکمیل کننده هستند و نباید جایگزین دریافت‌ مواد غذایی شوند. به گزارش روابط عمومی، دکتر غزاله اسلامیان استادیار دانشگاه و…
فهرست