برای خنثی کردن خطرات آلودگی هوا چه غذاهایی مصرف کنیم؟

دکتر نسرین امیدوار استاد دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با بیان اینکه آلاینده های موجود در هوای آلوده، از عواملی هستند که باعث  بروز اکسایش در بدن ما می شوند، گفت: بنابراین باید غذاهایی را مصرف کنیم که به…

ضرورت آموزش عمومی برای پيشگيري و كنترل ديابت

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور ضمن گرامیداشت روز جهانی دیابت بر اهمیت آموزش عمومی برای پیشگیری و درمان دیابت در جامعه تاکید کرد. مینا کاویانی مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور…

جلسه تودیع و معارفه مسئول حراست

جلسه تکریم و معارفه مسئول حراست انستیتو و دانشکده مورخ شنبه 14 آبان ماه ۱۴۰۱ در دفتر ریاست انستیتو و دانشکده برگزار شد. در این جلسه دکتر سید امیر محمد مرتضویان ضمن تشکر از زحمات آقای محمد حسن تبرایی، حکم…

اهمیت رژیم غذایی در تکمیل زنجیره درمان پس از جراحی

دکترغزاله اسلامیان عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی، گفت: بر اساس یافته‌های مطالعات، میزان مرگ و میر در بیمارانی که در شرایط سوء تغذیه بعد از عمل جراحی قرار…

مراسم جشن معارفه دانشجویان جدید الورود

در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد: همزمان با آغاز سال جدید تحصیلی، مراسم جشن معارفه دانشجویان جدید الورود در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، با حضور مسئولان و مدیران فرهنگی دانشگاه، اعضای هیات رییسه دانشکده و…

سلامت قلب، در گرو نوشیدن آب کافی

دکتر غزاله اسلامیان در گفت‌ و گو با خبرنگار با تاکید بر این‌که  ۶۰ تا ۷۰ درصد وزن بدن را آب تشکیل می‌دهد ادامه داد: مقدار آب مورد نیاز بدن، به‌وسیله‌ دمای بدن و فعالیت كلیه‌ها برای دفع مواد زاید و…

جلسه همکاری مشترک با پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

در راستای انعقاد تفاهم نامه همکاری فی ما بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران جلسه ای با حضور روسای دو مرکز، معاونین تحقیقات و فناوری، مدیران فناوری،…
فهرست