امنیت غذایی برای همه/جهانی پایدار بسازیم که تمام افراد آن امنیت غذایی داشته باشند

“هیچ کس را پشت سر نگذارید” با “تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست بهتر و زندگی بهتر” درگیری و مناقشات، گرم‌شدن پیوسته جو زمین، افزایش قیمت‌ها و تنش‌های بین‌المللی، از جمله چالش‌های جهان  در سال ۲۰۲۲  می باشد که بر…

راهکارهای کنترل چاقی در کودکان

دکتر غزاله اسلامیان عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و دکتری تخصصی علوم تغذیه در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: روند افزایشی شیوع اضافه وزن و چاقی فقط محدود به بزرگسالان نیست و متاسفانه به ویژه در پاندمی…

رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از آلزایمر

مینا کاویانی کارشناس ارشد علوم تغذیه و مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در گفت وگو با روابط عمومی آلزایمر را یکی از شایع‌ترین بیماری‌های دوران سالمندی برشمرد که نوعی بیماری تخریب اعصاب است و با…

دانش آموزان را قبل از ورود به مدرسه با مواد غذایی سالم آشنا کنید

دکتر غزاله اسلامیان در گفت‌‌و گو با خبرنگار با اشاره به این‌که با شروع سال تحصیلی جدید، تغذیه دانش‌آموزان یکی از مهمترین نگرانی‌های والدین است اظهار کرد: این‌که کودکان در منزل و مدرسه از چه الگوی غذایی پیروی کنند اهمیت بسیار…

نکاتی در خصوص نحوه نگهداری شیرهای استریلیزه و پاستوریزه/ ضرورت نگهداری در یخچال پس از بازشدن بسته بندی

دکتر سعیده اسمعیلی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به شرایط نگهداری شیر گفت:  شیر خام به شدت مستعد فاسد شدن است و از بین بردن میکروب‌های بیماری‌زا  سبب سالم سازی…

امضای تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

با هدف تعمیق همکاری ها در حوزه تحقیق و پژوهش تفاهم نامه همکاری بین انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم به امضا رسید. در راستای ایجاد بستری مناسب برای گسترش همکاری¬های آموزشی-پژوهشی…

محبوب‌ترین فست فود دنیا چه بلایی سرتان می‌آورد

دکتر گلبن سهراب در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی، با اشاره به این که یکی از مواد تشکیل دهنده پیتزا گوشت‌های فراوری شده مثل سوسیس و کالباس است اظهار کرد: برای تهیه سوسیس و کالباس به گوشت قرمز…

راهکارهای کاهش دور ریز مواد غذایی در منزل

دکتر آرزو حقیقیان استادیار گروه تغذیه جامعه دانشکده در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی، کاهش دورریز مواد غذایی را از جنبه‌های مختلف برای بشر و محیط زیست اطرافش مفید و حیاتی عنوان کرد. عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه با…
فهرست