امنیت غذایی و راهکارهای دستیابی به آن

  جهان 8 میلیاردی: به سوی آینده‌ای انعطاف‌پذیر برای همه – استفاده از فرصت‌ها و تضمین حقوق و انتخاب برای همه   هم‌اکنون، جمعیت 7 میلیاردی جهان در سال2011،  پس از گذشت حدود 11 سال به 8 میلیارد نفر می…

نشست مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه با اعضای هیات علمی انستیتو تحقیقات  تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

نشست  مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اعضای هیات علمی  انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور  برگزار شد.     دکتر احمد اسماعیل زاده مدیر دفتر بهبود تغذیه  امروز 14 تیر به همراه  برخی از همکاران…

مصرف کنندگان داروی وارفارین به چه مواردی درباره رژیم غذایی باید توجه کنند؟ (بخش دوم)

دکتر غزاله اسلامیان استادیار دانشکده علوم تغذیه گفت: بیماران باید داروها را طبق دستور پزشك مصرف نمایند و به تداخلات دارویی و غذایی نیز توجه ویژه داشته باشد. یکی از داروهایی که تداخلات غذایی مهمی دارد داروی وارفارین (کومارین/کومادین) است.…

پنج باور رایج‌ اشتباه تغذیه ای؛ از سلامت نان سنگک تا روغن دنبه

دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با بیان اینکه هدف از رژیم‌های غذایی باید ارتقای سلامت و نه صرفا کاهش وزن باشد، به بیان رایج ترین باورهای تغذیه ای و…

مصرف اتفاقی گیلاس‌ کرم خورده سلامت افراد را تهدید نمی‌کند

دکتر گلبن سهراب متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: کرم‌‌های داخل گیلاس سمی نیستند و نمی توانند در بدن انسان زنده بمانند، بنابراین مصرف تصادفی آن ها برای سلامت خطری ندارد. ایشان با اشاره…

آیا شیر بادام جایگزین مناسبی برای شیر گاو است؟

شیرهای غیر لبنی، اخیراً جای خود را در قفسه سوپرمارکت ها باز کرده اند. شیر بادام، یکی از محبوب ترین شیرهای غیر لبنی در سال های اخیر بوده است. متأسفانه به دلیل کافی نبودن سطح اطلاعات تغذیه ای در جامعه، …

وبینار “نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری‌های دیابت و قلبی عروقی”

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در تاریخ ۳۰ خرداد ماه 1401 وبیناری با عنوان «نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری ‌های دیابت و قلبی عروقی» با حضور 100 نفر از پزشکان معاونت بهداشتی دانشگاه…

برگزاری پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه

خلاصه‌ای از موضوعاتی که در جلسه پنجمین تریبون بحث غذا و تغذیه ارائه خواهد شد: پنل اول: تغییرات اقلیمی وتاثیرات آن بر نظام غذا و تغذیه و امنیت غذایی سخنرانی اول: تنوع زیستی، تغییرات اقلیمی و نظام‌های غذا در خاورمیانه…
فهرست