هفدهمین کنگره تغذیه کودکان و نوجوانان

11 لغایت 12 اسفندماه 1400 گروه های هدف : فوق تخصص گوارش کودکان فوق تخصص کلیه کودکان متخصص کودکان پزشکان عمومی پزشکی اجتماعی علوم تغذیه محورهای برنامه : چاقی در کودکان تغذیه در جامعه تغذیه بیمارستانی

شناسايي موانع و چالش های پیش روی دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

دانشجوی گرامی با توجه به شیوع کرونا و مرسوم شدن آموزش های مجازی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در نظر دارد طی یک نظر سنجی، اقبال و شایستگی این آموزش ها را مورد سنجش قرار دهد. خواهشمند است پرسش…

تاثیر مصرف چغندر در بهبود عوارض ناشی از دیابت

دکتر سمیرا ربیعی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به این نکته که بالاتر بودن میزان قند موجود در چغندر نسبت به سایر سبزیجات خاطرنشان کرد که این ماده غذایی باعث افزایش ناگهانی قند خون نمی شود. به…

رژیم غذایی ناسالم، از عوامل ابتلا به کبد چرب

دکتر آزیتا حکمت دوست استاد دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی، کبد چرب غیرالکلی را بیماریی عنوان کرد که بر اثر تجمع چربی در سلول‌های کبدی به وجود می‌آید و اختلالات متابولیسم، چاقی و چربی و قند بالا احتمال بروز آن…

به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم

«نقش تغذیه در واکسیناسیون و مقابله با کرونا» (15-30 دی ماه 1400) امسال نیز چون سالیان گذشته برنامه بسیج ملی تغذیه سالم از ۱۵ تا ۳۰ دی ماه در سطح کشور اجرا می شود. هدف از این رویداد، انتشار اطلاعات…

به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش

همزمان با فرارسیدن هفته پژوهش ازتلاش های پرسنل و کارشناسان حوزه معاونت تحقیقات و فناوری انستیتو با اهدای لوح تقدیرشد. در این جلسه که با حضور اعضای هیات رییسه در محل دفتر ریاست برگزار شد، ضمن استماع نقطه نظرات کارشناسان،…

اطلاعیه آزمون

ضمن آرزوی سلامتی و موفقیت برای دانشجویان گرامی برای شرکت در آزمونها به نکات زیر توجه کنید: ·       به همراه داشتن کارت آزمون و کارت دانشجویی در همه جلسات آزمون های پایان ترم  الزامی است. ·       به همراه داشتن کارت…
فهرست