کارگاه ” چگونه خلاصه سیاستی تهیه کنیم؟ “

در راستای ارتقاء توانمندی های علمی و اجرایی اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، یک کارگاه دو روزه با موضوع “چگونه خلاصه سیاستی تهیه کنیم؟” در روزهای 9 و 10…

موتور سیستم ایمنی را در فصل زمستان گرم نگه دارید

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به اینکه در فصول سرد سال امکان ابتلا به عفونت های تنفسی افزایش پیدا می کند، بر ضرورت مصرف آنتی اکسیدان کافی به منظور تقویت ایمنی بدن در مقابل…

تامین زیر ساخت مجازی برای تشکیل کلاسهای ترکیبی

تامین زیر ساخت مجازی برای تشکیل کلاسهای ترکیبی با توجه به تاکید مقام محترم وزارت بهداشت مبنی بر برگزاری کلاس های حضوری در مقاطع دکترا، کارشناسی ارشد و کارشناسی (بالاخص در خصوص دانشجویان ساکن تهران)، دانشکده علوم تغذیه برای برگزاری…

ارتقاء مرتبه علمی

ارتقاء مرتبه علمی جناب آقای دکتر جلال الدین میرزای رزاز را به دانشیاری تبریک عرض می نمائیم.

ارزش غذایی شیر و لبنیات در سلامت مردم

مصاحبه با خانم دکتر گلبن سهراب، عضو هیات علمی و استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی   1- دلیل کاهش مصرف لبنیات در کشور ؟ کاهش مصرف لبنیات چند دلیل عمده دارد یکی…

نامه اعتراضی به اظهارات غیر کارشناسی میهمان برنامه خندوانه

 تاریخ  1400/8/30                                                                                                                                                          شماره 371/ح/ر جناب آقای دکتر جبلی رییس محترم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران باسلام و احترام، در خصوص سخنان غیرکارشناسی و کاملا بی اساس مطرح شده در حوزه لبنیات و سایر مواد غذایی در برنامه پٌرمخاطب…

“هفته ملی حمایت از بیماران کلیوی”

مصاحبه با خانم دکتر زهرا یاری عضو هیات علمی و استادیار گروه تحقیقات تغذیه،  انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از ‌سال ٢٠٠٦ میلادی، کمپین روز جهانی کلیه با شعار «آیا کلیه‌های شما سالم هستند؟» و با هدف…
فهرست