روز جهانی دیابت

به مناسبت روز جهانی دیابت 2021 (14 نوامبر- 23 آبان)  مقدمه همه ساله 14 نوامبر (برابر با 23 آبان ماه) روز جهانی دیابت (WDD[1]) همزمان با سالروز تولد کاشف انسولین “سر فردریک بانتینگ به همراه چارلز بست”، گرامی داشته می‌شود…

معرفی کتاب “برنامه های تغذیه جامعه در نظام سلامت ایران” انتشارات انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

کتاب برنامه ای تغذیه جامعه در نظام سلامت ایران تلاشی است برای مستند سازی و معرفی برنامه های تغذیه ای موجود در کشور که با هدف بهبود وضع تغذیه گروه های ویژه و آسیب پذیر یا کل جامعه در نظام…

ارتقاء مرتبه علمی

ارتقاء مرتبه علمی سرکار خانم ها دکتر مرجان عجمی، دکتر سحر جزایری و دکتر سیده مرضیه حسینی را به دانشیاری تبریک عرض می نماییم.

نقش تغذیه در بارداری و شیردهی

در مورد نقش تغذیه در بارداری و شیردهی توضیح دهید؟ تغذیه مناسب، نقش بسیار مهمی از قبل از لقاح تا پایان شیردهی و در تمام عمر دارد. کمبود مواد مغذی می تواند منجر به نقص در فرایند تخمک گذاری و…

بایدها و نبایدهای استفاده از مکملهای ورزشی

مکملهای ورزشی از دیرباز مورد توجه ورزشکاران حرفه ای بوده است اما امروزه بسیاری از افرادی که به صورت غیرحرفه ای ورزشی می کنند نیز تمایل زیادی به مصرف این نوع مکمل ها دارند. به طور کلی فواید مکملهای ورزشی…

به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی سالمندان

به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی سالمندان توجه به بهبود سبک زندگی سالمندان بر اساس تعریف سند ملی سالمندی، افراد دارای سن 60 سال و بالاتر، سالمند نامیده می شوند. جمعیت ایران نیز در حال حاضر در مرحله انتقال ساختار…

بازدید فرمانده قرارگاه کرونا

فرمانده قرارگاه کرونا و ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر زالی به همراه معاون محترم بهداشت دانشگاه، دکتر جانبازی تاریخ 1400/6/29 به صورت سر زده از مرکز واکسیناسیون تجمیعی انیستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بازدید…

امضای تفاهم نامه همکاری مشترک

به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور جلسه انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین “انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور” و “گروه صنعتی و پژوهشی زر” در تاریخ چهارشنبه 24 شهریور ماه برگزار…
فهرست