در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد؛ دومین جلسه ” کار گروه تدوین برنامه ملی کاهش اسید چرب ترانس در مواد غذایی”

دومین جلسه” کار گروه تدوین برنامه ملی کاهش اسید چرب ترانس در مواد غذایی” خانم مهندس هنگامه یوسف زاده معاون مدیر کل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد، مهندس وحیده شایگان ریاست…

در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد؛ جلسه کمیته مشورتی واحد آموزش همگانی و ترجمان دانش

جلسه کمیته مشورتی واحد آموزش همگانی و ترجمان دانش با حضور آقای دکتر سید امیر محمد مرتضویان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و خانم ها دکتر آزیتا حکمت دوست سرپرست معاون تحقیقات و فناوری انستیتو و…

پیام های تغذیه ای در پیشگیری از کووید 19

برای پیشگیری از کرونا، مکمل های مولتی ویتامین را خودسرانه مصرف نکنید. به جای مصرف مکمل های ویتامین، برای تقویت سیستم ایمنی از سبزی ها و میوه های فصل استفاده کنید. با مصرف روزانه حداقل ۵ واحد سبزی و میوه…

مرکز رشد و نوآوری غذا و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی” برگزار می کند

 برگزاری “کارگاه آموزشی چالش های حقوقی- مدیریتی استارت آپ ها و  کسب و کارهای نوآورانه در صنایع غذایی” با همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور،  مرکز رشد و نوآوری غذا و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی…

با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ فاز 3 مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور افتتاح شد

فاز 3 مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور صبح امروز نهم اسفندماه با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سید…

عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: مصرف پروتئین در ایام نقاهت کووید-19 در هر وعده غذایی ضروری است

احساس ضعف، خستگی، کاهش وزن و مقاومت بدن از علائم ایام نقاهت کرونا است که برای بهبود آن نیاز به مصرف پروتئین در هر وعده غذایی است. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر…
فهرست