عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد:
عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد؛ افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن با مصرف ویتامین های ،A، C، Dاسیدهای چرب امگا3،سلنیوم، روی و آهن در ایام کرونا در خصوص…
کسب عنوان ” دانشجوی منتخب” توسط آقای حامد کردورکانه دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در” بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی”
کسب عنوان ” دانشجوی منتخب” توسط آقای حامد کردورکانه دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در” بیست و یکمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی” به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور،…
انتصاب معاونین انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
طی حکمی از سوی دکتر سید امیر محمد مرتضویان سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، معاونین انستیتو و دانشکده منصوب شدند. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر مرتضویان در احکامی…
پیام دکتر مرتضویان سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو
افتخار ملی، از خرمن شما دانشجویان خوشه می چیند و عزت و سربلندی، از آبی عزم و نشاط آسمان شما می بارد. فرداهای سبز، دست امید به دامان شما دراز کرده و نیازهای فردا چشم انتظار به تلاش بی درنگ…
مراسم تودیع و معارفه سرپرست انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد
مراسم تودیع و معارفه سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر خدا دوست معاون توسعه مدیریت و منابع ، دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری ، مژگان کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر…
سازمان بهداشت جهانی برگزار می کند؛ جشنواره فیلم های کوتاه با موضوع بهبود رژیم غذایی، تغذیه و ایمنی مواد غذایی
جشنواره فیلم های کوتاه با موضوع بهبود رژیم غذایی، تغذیه و ایمنی مواد غذایی جشنواره فیلم های کوتاه و انیمیشین با موضوع بهبود رژیم غذایی، تغذیه و ایمنی مواد غذایی با هدف جذب نسل جدید تهیه کننده فیلم برای حمایت…