دلنوشته

تغذیه در دوران نوجوانی: سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: حدود 25 درصد از رشد قدی بزرگسالان در طول دوران نوجوانی به دست می آید.

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: برای تامین انرژی مورد نیاز نوجوانان توصیه می شود حتی الامکان برنامه غذایی روزانه آن ها باید شامل همه وعده های غذایی اصلی و میان وعده ها باشد. به…

شهادت مظلومانه دکتر محسن فخری زاده تسلیت باد

بسم رب الشهداوالصدیقین ترور ناجوانمردانه شهید دکتر محسن فخری زاده از دانشمندان برجسته کشورمان و رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع که سالهای طولانی از عمرپربرکت خویش را صرف مجاهدت و ارتقای توان دفاعی کشور نمود موجب تأسف و…

یک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

برخی مواد غذایی و مغذی می تواند با جلوگیری از تشکیل ترکیبات سرطان زا از این بیماری پیشگیری کنند به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، احسان حجازی درباره راه های پیشگیری کننده از بروز…

متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: 90 درصد موارد مبتلا به دیابت نوع دو است که بیشتر با تغذیه و فعالیت بدنی مرتبط می باشد

متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: 10 درصد موارد مبتلا به دیابت، از نوع یک و 90 درصد موارد ابتلا از نوع دو است که این…

هشتمین جلسه هم اندیشی فعالان حوزه غذا و تغذیه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد

هشتمین جلسه هم اندیشی فعالان حوزه غذا و تغذیه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر رزاز سرپرست انستیتو یکشنبه 25/8/99 برگزار شد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور،…

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: کودکان باید از یک رژیم متعادل شامل همه گروه های غذایی توصیه شده پیروی کنند

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: نکته مهم در تغذیه کودکان این است که اگر آن ها از یک رژیم متعادل پیروی کنند که شامل همه گروه های غذایی توصیه شده باشد، باعث می شود…

در هفدهمین دوره جشنواره برترین های روابط عمومی ایران؛ روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان برترین انتخاب شد

روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به عنوان برترین روابط عمومی در هفدهمین دوره جشنواره برترین های روابط عمومی ایران در رشته “پژوهش ارتباطی” به دلیل رعایت استانداردهای علمی – صنفی، خلاقیت در کار و داشتن…

ثبت قدیمی ترین نهاد آموزشی، پژوهشی حوزه تغذیه در سازمان ملی یونسکو

به گزارش روابط عمومی دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور؛ دکتر جلال الدین میرزای رزاز، رییس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشورگفت: پس از اقدامات و ارتباطات لازم و بررسی های بعمل…
فهرست