سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور خبر داد؛ جمهوری اسلامی ایران پایگاه منطقه ای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از استقرار پایگاه غذا و تغذیه WHO برای 4 سال آینده در کشور جمهوری اسلامی ایران خبر داد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر…
استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تعذیه ای و صنایع غذایی خبرداد: تولید پروتئین تک یاخته از سوبسترای بومی ایران (ضایعات خرما)
استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تعذیه ای و صنایع غذایی اعلام کرد: با توجه به رشد 250 درصدی جمعیت (از 6/2 میلیارد به 7 میلیارد نفر) در 6 دهه گذشته چالش تامین منابع غذایی بشر از اهمیت ویژه…
امضاء تفاهم نامه معاونت سلامت و تربیت بدنی آموزش و پرورش
14 میلیون دانش آموز کشور تحت آموزش تغذیه ای قرار می گیرند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: ۱۴ میلیون دانش آموز کشور تحت آموزش تغذیه ای قرار میگیرند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری معاونت سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با رویکرد سبک زندگی سالم دانش آموزان، اعلام…
جلسه شورای فناوری اساتید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد
جلسه شورای فناوری اساتید انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر مرتضی عبداللهی معاون پژوهشی انستیتو، دکتر محمدرضا کوشکی دانشیار گروه و مدیر فناوری های انستیتو، دکتر وحید مفید استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه…
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بازدید کردند
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر وحید مفید رئیس مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، مهندس علی پایکار معاون مرکز، خانم صفری…