انتخاب و آماده سازی هوشمندانه غذاها ، اولین گام در کنترل وزن کودکان است
انتخاب و آماده سازی هوشمندانه غذاها ، اولین گام در کنترل وزن کودکان بوده و توصیه می شود در میان وعده های غذایی روزانه ی کودکان، بیشتر از میوه ها ، سبزی ها ، لبنیات کم چرب، مغزها و خشکبار…
هجدهمین جلسه کمیته جذب و پذیرش ایده های نوآورانه در مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد
هجدهمین جلسه کمیته جذب و پذیرش ایده های نوآورانه در مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو، دکتر وحید مفید رئیس مرکز رشد و نوآوری، دکتر…
استاد گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: تخم مرغ از بهترین منابع دریافت پروتئین برای بدن است
استاد گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: تخم مرغ از با کیفیت ترین منابع دریافت پروتئین برای بدن است که با توجه به ارزان بودن آن نسبت به گوشت و مرغ، توصیه می شود تا افراد…
امنیت غذایی به عنوان دسترسی به مقدار مواد غذایی و سلامت تغذیه ای مورد تاکید بوده است
امنيت غذايي پيوسته به عنوان هدف اصلي سياست هاي توسعه و دسترسي به مقدار كافي مواد غذايي و سلامت تغذيه اي همواره بعنوان يكي از محورهاي اصلي توسعه و زير ساخت مهم پرورش نسل هاي آينده كشور در بعد از…
در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد؛کارگاه آموزشی بهوشیاری هیجانی
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه بهوشیاری هیجانی 24 شهریور از ساعت 10 تا 12 در سالن آمفی تئاتر دانشکده تغذیه…
اولین شبکه ی تلویزیونی اینترنتی تخصصی غذا و تغذیه کشور
به همت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور راه اندازی شبکه تلویزیونی اینترنتی در حوزه غذا و تغذیه آغاز گردید.
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: مادران شیرده به هیچ عنوان وعده های غذایی را حذف نکنند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: مادران شیرده باید از همه گروه های غذایی به میزان نیاز مصرف کنند و به هیچ عنوان وعده های غذایی را حذف نکنند. همچنین همراه با وعده های غذایی…
تقدیر مدیر فن آوری معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه از مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
دکتر مقیمی مدیر امور فناوری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه طی نامه ای از دکتر وحید مفید رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو جهت تهیه اپلیکیشن خود مراقبتی دیابت idia دستیار هوشمند(دیابت) تشکر و قدردانی کرد. به گزارش روابط عمومی…