هجدهمین جلسه کمیته جذب و پذیرش ایده های نوآورانه در مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد

هجدهمین جلسه کمیته جذب و پذیرش ایده های نوآورانه در مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو، دکتر وحید مفید رئیس مرکز رشد و نوآوری، دکتر…

استاد گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: تخم مرغ از بهترین منابع دریافت پروتئین برای بدن است

استاد گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: تخم مرغ از با کیفیت ترین منابع دریافت پروتئین برای بدن است که با توجه به ارزان بودن آن نسبت به گوشت و مرغ، توصیه می شود تا افراد…

امنیت غذایی به عنوان دسترسی به مقدار مواد غذایی و سلامت تغذیه ای مورد تاکید بوده است

امنيت غذايي پيوسته به عنوان هدف اصلي سياست هاي توسعه و دسترسي به مقدار كافي مواد غذايي و سلامت تغذيه اي همواره بعنوان يكي از محورهاي اصلي توسعه و زير ساخت مهم پرورش نسل هاي آينده كشور در بعد از…

در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد؛کارگاه آموزشی بهوشیاری هیجانی

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه بهوشیاری هیجانی 24 شهریور از ساعت 10 تا 12 در سالن آمفی تئاتر دانشکده تغذیه…

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: مادران شیرده به هیچ عنوان وعده های غذایی را حذف نکنند

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: مادران شیرده باید از همه گروه های غذایی به میزان نیاز مصرف کنند و به هیچ عنوان وعده های غذایی را حذف نکنند. همچنین همراه با وعده های غذایی…

تقدیر مدیر فن آوری معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه از مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

دکتر مقیمی مدیر امور فناوری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه طی نامه ای از دکتر وحید مفید رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو جهت تهیه اپلیکیشن خود مراقبتی دیابت idia دستیار هوشمند(دیابت) تشکر و قدردانی کرد. به گزارش روابط عمومی…
فهرست