عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: مدیریت وزن دختران و زنان به تخمک گذاری های فعال کمک می کند

عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: اپیدمی جهانی اضافه وزن و چاقی به یکی از بزرگترین معضلات بهداشت عمومی در سراسر جهان تبدیل و…

تشکیل شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذا در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و استقرار دبیرخانه شورا در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور

نظر به جایگاه و اهمیت ویژه غذا در دو حوزه امنیت غذایی و ایمنی غذایی در کشور، شورایی به عنوان شورای راهبری فناوری و نوآوری در صنعت غذا در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری تشکیل گردیده و با توجه به…

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی یکی از علل اصلی سوء تغذیه است

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی، یکی از علل اصلی سوء تغذیه در این دوران است که منجر به افزایش مرگ و میر کودکان زیر پنج سال و همچنین…

آشامیدن شیر به بازتر شدن عروق و کاهش فشار خون کمک می کند

براساس مطالعه‌ای که دکتر مارک هوستون، مدیر مؤسسه فشار خون در بیمارستان سنت توماس در تنسی انجام داد، افزایش مصرف پتاسیم و کاهش سدیم می‌تواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهد. این مطالعه نشان داد که افرادی…
جلسه هم اندیشی

سومین جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه برگزار شد

سومین جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر…
فهرست