مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی خبر داد؛ اولین جلسه شورای بسیج دانشکده تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد
مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی دانشکده تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور از برگزاری اولین جلسه شورای بسیج دانشکده تغذیه و صنایع غذایی سه شنبه مورخ 25/6/99 خبر داد و گفت: در این…
رئیس انستیتو انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی: مدعیان طب سنتی موجب کاهش مصرف لبنیات در کشور شده اند
به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به نقل از خبرگزاری ایرنا رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی گفت: مصرف لبنیات برای رشد و استحکام استخوانها و پیشگیری از بیماریهای اسکلتی ضروری است. مصرف آن…
سالمندان را به سبک زندگی سالم تشویق کنید
به یاد داشته باشیم که سه جزء تحرک، تغذیه مناسب و حمایت اجتماعی برای برخورداری از سالمندی سالم را باید درنظر داشته باشیم. علاوه بر آن، ثابت شده که سه عامل کاهش شنوایی، کاهش بینایی و تعادل جسمی فرد را…
جلسه امضا تفاهم نامه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با سازمان شیلات برگزار شد
جلسه امضا تفاهم نامه همکاری مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با سازمان شیلات کشور با حضور دکتر میرزای رزاز سرپرست انستیتو و دکترخون میرزایی رئیس سازمان شیلات برگزار شد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه…
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: مصرف وعده های غذایی در حجم کم و تعداد دفعات بیشتر در دوران بارداری به کاهش تهوع کمک می کند
سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: پرهیز از مصرف وعده های غذایی سنگین و مصرف آن در حجم کم و تعداد دفعات بیشتر به کاهش حالت تهوع بارداری کمک می کند. به گزارش روابط عمومی…
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی: نیمسال اول سال تحصیلی 1400-99 همچنان به صورت مجازی برگزار می شود
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 طبق مصوبه وزارت بهداشت و شورای آموزشی دانشگاه برای دروس تئوری به صورت مجازی برگزار خواهد شد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای…
به مناسبت روز جهانی خیریه و نیکوکاری؛ 200 بسته لوازم التحریر برای کمک به دانش آموزان مناطق محروم تهیه و ارسال شد
به مناسبت روز جهانی خیریه و نیکوکاری و به همت جمعی از دانشجویان دلسوز و پویای انستیتو و دانشکده علوم تعذیه و صنایع غذایی، 200 بسته لوازم التحریر برای کمک به دانش آموزان و کودکان مناطق محروم تهیه و ارسال…
دومین جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه برگزار شد
دومین جلسه هم اندیشی صاحبنظران و فعالان حوزه غذا و تغذیه در خصوص ارتقای فرهنگ فرهنگ و پیاده سازی تغذیه سالم در جامعه با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر…