دکتر میرمیران

مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: شیر پرچرب گرفتگی عروق را به دنبال دارد

مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: هیچ شواهدی مبتنی بر اینکه مصرف شیر موجب سنگ کلیه می شود، وجود ندارد بلکه مصرف بالای کلسیم به همراه شیر می تواند مشکلات…
هیات رئیسه

جلسه هیات رئیسه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد؛

جلسه هیات رئیسه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور سه شنبه 27/5/99 با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز رئیس انستیتو و سایر اعضاء هیات رئیسه برگزار شد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع…

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: مادران دارای اضافه وزن قبل از بارداری حداقل 10 درصد وزن خود را کاهش دهند

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: مادرانی که  قبل از بارداری دارای اضافه وزن هستند، توصیه می شود تا حداقل 10درصد از وزن خود را برای بازگشت به رنج نرمال وزنی کاهش دهند. به گزارش…

هفتمین جلسه شورای عالی مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد

هفتمین جلسه شورای عالی مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو، دکتر مقیمی مدیر فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مهندس خیابانی مشاور مرکز رشد و…
کارخانه باختر

چگونه می توان با استفاده از رژیم غذایی استرس را کنترل کرد.

به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به نقل از خبرگزاری میزان مرجان عجمی در گفت‌وگو با این خبرگزاری گفت:همه انسان‌ها به نوعی در دوره‌های مختلف زندگی دچار اضطراب می‌شوند و کنترل استرس یک ابزار…
سردبیر مجله

استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشورخبر داد؛

افزایش رتبه مجله APPLIED FOOD BIOTECHNOLOGY انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رتبه بندی جدید 2019   استاد گروه تحقیقات صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد:…
فهرست