جلسه پیاده سازی استانداردهای مرتبط و یکپارچه سازی آزمایشگاه های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد
جلسه پیاده سازی استانداردهای مرتبط و یکپارچه سازی آزمایشگاه ها با حضور دکتر رزاز رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و معاونین انستیتو برگزار شد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور،…
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: 60 درصد بیماران بستری در آی سی یو سوء تغذیه دارند
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: 60 درصد بیمارانی که در آی سی یو بستری می شوند دچار سوء تغذیه هستند. چرا که دریافت غذایی خوبی…
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: زنان باردار در دوران کرونا باید باید از یک رژیم غذایی متعادل و متنوع پیروی کنند
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: زنان باردار باید در دوران کرونا با رعایت پروتکل های بهداشتی و پیروی از یک رژیم غذایی متعادل و متنوع در جهت پیشگیری…
کارگاه ذهن مشفق زمان 13 مرداد 99
کارگاه ذهن مشفق زمان 13 مرداد 99 ساعت 12-10 با تدریس علی وفایی ( روان شناس مرکز مشاوره ) با رعایت پروتکل های بهداشتی و داشتن ماسک
جلسه هیاًت رئیسه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده برگزار شد
جلسه هیاًت رئیسه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده با حضور اعضای هیاًت رئیسه مورخ 7/5/99 برگزار شد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، در این جلسه دکتر جلال الدین…