مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی : مصرف میان وعده های غذایی قند خون را تنظیم می کند

مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: مصرف میان وعده های غذایی به تامین موادمغذی، ویتامین ها و بخشی از انرژی مصرفی افراد کمک می کند و فرصتی فراهم می آورد تا قند خون بدن تنظیم…

مسئول دپارتمان ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: داشتن الگوی صحیح غذایی مهم است / مهم نیست که چند ساله هستید

مسئول دپارتمان ترجمان دانش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: انرژی و موادمغذی موردنیاز شما در یک الگوی غذایی صحیح تامین می شود. تغذیه خوب به ارتقای سلامت و پیشگیری از ابتلا به بیماری های ناشی…

دکتر رزاز در دویست و شصت و چهارمین جلسه هیئت رئیسه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی مطرح کرد؛ چگونگی نحوه اداره انستیتو در شرایط بحران جدید کرونا در کشور

دویست و شصت و چهارمین جلسه هیئت رئیسه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و سایر اعضاء برگزار شد. به گزارش روابط…

مدیرگروه آموزشی تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: چاقی کودکان باید به عنوان مشکل سلامت همگانی مطرح شود

مدیرگروه آموزشی تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: چاقی کودکان باید به عنوان مشکل سلامت همگانی مطرح و مداخلات مناسب برای کاستن شیوع و بروز چاقی در بین کودکان توسط سلامت…

مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: آبکی بودن شیر نایلونی شایعه است

مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: کیفیت شیر نایلونی با سایر شیرها تفاوتی ندارد و عاری از هرگونه مواد افزودنی است و ارزان بودن آن  به دلیل نایلونی…
فهرست