مدیرگروه آموزشي تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی: گروه تغذیه جامعه جهت پاسخگویی به نیازهای تغذیه ای مردم تلاش می کند
مدیرگروه آموزشي تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی اعلام کرد: گروه تغذیه جامعه در دانشکده علوم تغذیه و صنايع غذايي با الهام از ایده و تفکر در راستای پاسخگویی به نیازها و مشکلات…
رئیس سازمان غذا و دارو :
مصرف مکمل های غذایی در پوکی استخوان و کم خونی ضروری است رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: مکمل های غذایی در پوکی استخوان بخصوص زنان بعد از بارداری و کم خونی مصرف می شود و که ۸۰ درصد…
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: الگوی غذایی افراد نقش تعیین کننده ای در پدر و مادر شدن آن ها دارد.
استادیار گروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: در حال حاضر طبق مطالعات انجام شده، عوامل تغذیه ای نقش تعیین کننده ای در باروری و ناباروری دارند. نوع…
استاد گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه: دریافت انرژی و مغذی ها از عوامل تعیین کننده وزن است
استاد گروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه اعلام کرد: میزان دریافت و مصرف انرژی از عوامل تعیین کننده وزن در هر انسانی است. پس از یکسو میزان دریافت از طریق غذاها و از سوی دیگر، میزان مصرف آن در نتیجه…
رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور:
ایده های خلاقانه بیش از 50 شرکت و هسته در مرکز رشد و نوآوری پذیرفته شد رئیس مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: در حال حاضر بیش از 50 شرکت و هسته…
جلسه مرکز نوآوری و مرکز رشد برگزار شد
جلسه مشترک حوزه نوآوری معاونت علمی و نوآوری ریاست جمهوری و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با محوریت مرکز نوآوری و رشد انستیتو برگزار شد جلسه مرکز نوآوری و مرکز رشد با حضور دکترجلال الدین میرزای رزاز…