عضو هیات علمی تغذیه جامعه: بررسی ایمنی غذایی وظیفه ذاتی سازمان های نظارتی است

عضو هیات علمی تغذیه جامعه اعلام کرد: بررسی و تضمین های ضروری ایمنی غذایی وظیفه ذاتی سازمان های نظارتی همچون سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد است که باید در تمامی مراحل تولید مواد غذایی نظارت داشته باشند.…

جلسه شورای همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد

جلسه شورای همکاری مشترک بین دانشگاه صنعتی شریف و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با حضور دکتر حمیدرضا ربیعی رییس و موسس مرکز تحقیقاتی فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف، دکتر جلال الدین میرزای رزاز،…

مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: آلودگی های شیمیایی، فیزیکی و میکروبی ایمنی به عنوان بعدی از امنیت غذایی، جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد

مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: دسترسی به غذای سالم و ایمن از ابعاد امنیت غذایی محسوب می شود که در این راستا آلودگی های شیمیایی، فیزیکی…

براساس آخرین نتایج انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دریافت مکمل پروبیوتیک به مدت 4 ماه از افزایش سطح سرمی LBP جلوگیری می کند

براساس آخرین نتایج انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دریافت مکمل پروبیوتیک در مقایسه با گروه دارونما به مدت 4 ماه از افزایش سطح سرمی LBPجلوگیری میکند. علاوه بر آن، سبب بهبود سطح سرمی TNF-αو 25-هیدروکسی ویتامین D3…

استاديار دانشکده علوم تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي: هیچ نوع افزودنی به عنوان مواد نگهدارند در شیر و فرآورده ای لبنی وجود ندارد

استاديار دانشکده تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي اعلام کرد: براساس استانداردهای ملی  و ضوابطی که سازمان غذا و دارو در وزارت بهداشت ایران دارد، هیچ نوع افزودنی به عنوان نگهدارنده در شیر و فرآورده های لبنی…
دکتر محمدی نصرآبادی

مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: به دنبال حداقل رساندن مشکلات حاصل از کرونا هستیم

مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: به دنبال مداخلاتی هستیم که تاثیرگذاری کرونا ویروس و مشکلاتی را که برای امنیت غذایی مردم بوجودآورده است را به بتوانیم…

راههای گسترش و همکاریهای یونسکو با انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بررسی شد

در دیدار دکتر امیر روشن بخش سرپرست گروه ارتباطات و امور مشارکتها با دکتر میرزازی رزاز راههای گسترش همکاریها متقابل بررسی شد. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در این نشت دکتر میرزای رزاز…
فهرست