مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی : مصرف شیرهای غیر پاستوریزه بیماریهای عفونی، میکروبی و انواع اسهال ها را به دنبال دارد

مدیرگروه تغذیه بالینی و رژیم درمانی اعلام کرد: مصرف شیرهای غیر پاستوریزه، امکان دارد بیماریهای عفونی، میکروبی و انواع اسهال ها را به دنبال داشته باشد. اما اولویت ما سالم بودن شیر است و می توانیم از  شیر پاستوریزه یا…

استادیار گروه تحقیقات سیاستگذاری غذا و تغذیه: فرهنگ سازی کاهش قند، نمک و چربی در رستوران ها از اولویت های مهم است

استادیار گروه تحقیقات سیاستگذاری غذا و تغذیه اعلام کرد: کاهش قند، نمک و چربی که یکی از اهداف بزرگ مهم وزارت بهداشت و درمان است و درنظر داشته که تا سال 2020 باید به این مسئله توجه می کردند، در…

مدیرگروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: دغدغه روغن پالم افزوده بر شیر نداشته نباشیم

مدیرگروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: در شیر کم چرب و پرچرب مشکل افزودنی روغن پالم نداریم. چرا که شیری که به عنوان نیم چرب مصرف می شود، 5/2 درصد چربی دارد و…

معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی: تمامی فعالیت های آموزشی، بصورت مجازی در حال برگزاری است

  معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اعلام کرد: از زمان آغاز بحران کرونا تمامی فعالیت های آموزشی در دانشکده علوم تغذیه به صورت مجازی برگزار شده است و همچنان ادامه دارد. به گزارش معاون آموزشی دانشکده علوم…
فهرست