برنج کته یا آبکش؛ کدام چاق‌کننده‌تر است؟

دکتر سمیرا ربیعی استادیار و دکترای تخصصی علوم تغذیه در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی ضمن بررسی سلامت برنج از نظر تغذیه ای و بهداشتی در خصوص این که برنج آبکش سالم‌تر است یا کته توضیح داد. عضو…

شکل گیری” شبکه تحقیقات و فناوری سلامت غذا و تغذیه ” با محوریت انستیتو

“شبکه تحقیقات و فناوری سلامت غذا و تغذیه ” با محوریت انستیتو پس از سال ها بلاتکلیف بودن، با برگزاری انتخابات سراسری در 12 اسفند 1402، با محوریت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور مصوب شد و با…

رشد کیفیت مجله Appl Food Biotechnol در پایگاه استنادی Web of Science  

به استحضار می رساند؛ در شرایطی که شاهد افت نسبی در “ضریب تاثیر”برخی مجلات کشور هستیم، خوشبختانه این شاخص در مجله Applied Food Biotechnology مربوط به انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به میزان 150% افزایش یافت و…

برگزاری چهارمین جلسه ژورنال کلاب انجمن علمی تغذیه و صنایع غذایی

چهارمین جلسه ژورنال کلاب به همت انجمن علمی تغذیه و صنایع غذایی شهید بهشتی و با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده برگزار شد. این ژورنال کلاب با سخنرانی آقای محمد قلیزاده دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه در روز دوشنبه 4…

از مصرف چای پررنگ اجتناب کنید

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به کافئین موجود در چای تاکید کرد: افراد دارای مشکلات قلبی، زخم معده و سنگ‌های کلیوی وخانم‌های باردار از مصرف چای پررنگ باید اجتناب کنند. به گزارش روابط عمومی انستیتو و دانشکده…

افت قند خون در بیماران دیابتی؛ خطری که باید جدی گرفته شود

عضوهیئت علمی دانشکده علوم تغذیه، افت قند خون را از مشکلات شایع بیماران تزریق کننده انسولین برشمرد و تاکید کرد که با تغذیه صحیح می‌توان از بروز آن پیشگیری کرد.افت قند خون در بیماران دیابتی؛ خطری که باید جدی گرفته…

درخشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درجشنواره قرآن وعترت

دانشگاهیان علوم پزشکی شهیدبهشتی در مرحله کشوری بیست وهشتمین جشنواره قرآن وعترت خوش درخشیدند. به گزارش روابط عمومی به نقل از معاونت دانشجویی و فرهنگی، دانشگاهیان علوم پزشکی شهید بهشتی در مرحله کشوری بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت…

برگزاری کارگاه دو روزه “خلاصه سیاستی چیست و چگونه تهیه می گردد؟

در راستای ارتقاء توانمندی های علمی و اجرایی اعضای هیأت علمی و پژوهشگران دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، کارگاه دو روزه “خلاصه سیاستی چیست و چگونه تهیه می گردد؟” در روزهای 20 و 22 خرداد…
فهرست