تاثیر مثبت چغندر در بهبود عوارض دیابت

عضو هیئت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به وجود مقدار بسیار زیاد آنتی‌اکسیدان در چغندر، آن را ماده غذایی مفیدی برای بهبود بسیاری از عوارض ناشی از دیابت عنوان کرد. به گزارش روابط عمومی دانشکده…

سرانه مصرف شیر ایرانیان؛ یک سوم میانگین جهانی

مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی گفت: سرانه مصرف شیر و لبنیات در ایران حدود یک سوم میانگین جهانی است. به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، دکتر مینا کاویانی شیر و فرآورده‌های…

حضور غرفه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در بیست و نهمین جشنواره علوم پزشکی رازی

بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی در تاریخ 2 بهمن ماه 1402 در سالن همایش های رازی برگزار شد. در این همایش، غرفه انستیتو توسط دکتر عین اللهی وزیر محترم بهداشت، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی…

هفتمین جلسه قرارگاه اجتماعی مرکز رصد و پایش و مدیریت آسیب های اجتماعی کلان شهر تهران

هفتمین جلسه قرارگاه اجتماعی مرکز رصد و پایش و مدیریت آسیب های اجتماعی کلان شهر تهران در روز شنبه مورخ 30 دی ماه 1402 در محل ساختمان مرکزی شهرداری تهران با موضوع سامان دهی معتادین متجاهر، کودکان خیابانی و متکدیان…

ظرفیت‌سازی و هم‌اندیشی در حوزه گردشگری سلامت در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور

جلسه هم‌اندیشی و ظرفیت‌سازی در حوزه گردشگری سلامت با حضور کارشناسان سلامت و مدیران عامل برخی از آژانسهای فعال در حوزه گردشگری سلامت و مدیر کلینیک تغذیه و مدیر دفتر بین‌الملل انستیتو، 24 دیماه 1402، در اتاق شورای این موسسه…

باقی‌مانده غذاهای کنسروی را چگونه نگهداری کنیم؟

عضو هیئت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور درباره نحوه نگهداری کنسروها از جمله کنسرو ماهی، گفت: پس از باز شدن کنسرو باید تمام محتویات آن مصرف شود یا محتویات آن به یک ظرف ترجیحا شیشه‌ای و…
فهرست