تمدید مهلت مزایده اجاره ملک
پیرو برگزاری مزایده جهت اجاره مکان آشپزخانه انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برای دومین بار مهلت شرکت در مزایده فوق تا تاریخ 1401/10/12 تمدید میگردد. مقتضی است در صورت نیاز جهت توضیحات بیشتر با شماره 22357485 (خانم غفاری)…
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به عنوان “دانشکده منتخب” جشنواره ابوریحان بیرونی
به گزارش روابط عمومی در بیست و سومین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی که در 4 دی ماه 1401 در تالار امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد؛ دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی موفق به کسب عنوان “دانشکده منتخب” گردید. انتخاب…
تمدید مهلت مزایده اجاره ملک
پیرو برگزاری مزایده جهت اجاره مکان آشپزخانه انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور مهلت شرکت در مزایده فوق تا تاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۵ تمدید میگردد. مقتضی است در صورت نیاز جهت توضیحات بیشتر با شماره 22357485 (خانم غفاری) تماس حاصل فرمایید.
ضرورت رعایت اعتدال در مصرف آجیل شب یلدا /کدام بهتر است؛ آجیل شور یا خام
عضو هیئت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه صنایع غذایی کشور با تاکید بر اهمیت رعایت اعتدال در مصرف آجیل در شب یلدا گفت: مغزها سرشار از مواد مغذی هستند و به خاطر محتوای بالای کالری آنها توصیه میشود که افراد در…
برنج آبکش سالمتر است یا کته؟
دکتر سمیرا ربیعی استادیار و دکترای تخصصی علوم تغذیه در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی ضمن بررسی سلامت برنج از نظر تغذیه ای و بهداشتی در خصوص این که برنج آبکش سالمتر است یا کته توضیح داد. ایشان با…
پیام هفته پژوهش و فناوری
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری آقای دکتر علی میلانی مدیر امور پژوهشی انستیتو عنوان کردند: امسال در شرایطی به استقبال هفته پژوهش میرویم که رشد چشمگیری در تولیدات علمی جهان رخ داده است و روز به روز ناشناختههای بیشتری…
نکات مهم تغذیهای برای مبتلایان به عفونت ادراری
دکتر آرزو حقیقیان رودسری استادیار دانشکده علوم تغذیه و دکترای تخصصی علوم تغذیه در گفت و گو با روابط عمومی بروز عفونت ادراری در زنان را بسیار شایع عنوان کرد. عضو هیئت علمی گروه تغذیه جامعه با اشاره به شیوع…
تودیع و معارفه نماینده نهاد رهبری
جلسه تودیع و معارفه کارشناس فرهنگی دفتر نهاد رهبری دانشکده، روز شنبه مورخ 19 آذر ماه 1401 با حضور اعضای هیات رییسه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در محل دفتر ریاست برگزار شد. در این جلسه که با حضور…