نمک‌های رنگی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

دکتر غزاله اسلامیان عضو هیئت علمی دانشکده با بیان این که نمک‌های صورتی، دریا و یا سنگ نمک سرشار از ناخالصی است، گفت: این نمک‌ها خطر ابتلا به انواع سرطان‌ها از جمله سرطان کبد و مثانه را افزیش می‌دهند. دکتر…

تاثیر مصرف پروتئین­های گیاهی در کاهش خطر مرگ زودرس

دکتر مرجان باژن عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه با اشاره به تاثیر مصرف پروتئین‌های گیاهی و حیوانی بر طول عمر و سلامت توصیه کرد افراد برای کاهش خطر مرگ زودرس، پروتئین­های گیاهی را جایگزین پروتئین­های حیوانی کنند . دکتر مرجان…

انعقاد تفاهم نامه همکاری‌های انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت

همکاری‌های انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزایش می‌یابد. تفاهم نامه همکاری‌های مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور و مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با محوریت تشدید…

نقش تغذیه‌ در کنترل فشار خون بارداری

دکتر غزاله اسلامیان فشار خون بارداری را یکی از مشکلات دوران بارداری برشمرد که تغذیه در کنترل این بیماری و پیادمدهای ناشی از آن موثر است. به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه، دکتر غزاله اسلامیان استادیار دانشگاه و دکترای…

رژیم غذایی در فیبرومیالژیا

فیبرومیالژیا یا درد مزمن عضلات شرایطی است که با درد و ناراحتی در عضلات، تاندون­ها و مفاصل تمام بدن و به طور خاص، ستون فقرات همراه است. علت این بیماری نامشخص است و درمان خاصی برای آن وجود ندارد. به…

درباره مگس های میوه، مورچه های عسل و ارتباط با قالا با کم خونی بیشتر بدانید!

دکتر گلبن سهراب متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی درباره خوردن تصادفی مگس های ریز اطراف میوه، مورچه های داخل ظرف عسل و ارتباط باقالا با ابتلا و یا درمان کم خونی مواردی را مطرح…

چگونه با تغذیه صحیح، افت قند خون را دربیماران دیابتی مدیریت کنیم؟

افت قند خون (هیپوگلیسمی) زمانی اتفاق می افتد که سطح قند خون بسیار پایین باشد. دلایل گوناگونی برای وقوع آن وجود دارد، شایع ترین علت افت قند خون در بیماران دیابتی ممکن است بعد از تزریق انسولین یا مصرف داروهای…
فهرست