یک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: عدم تغذیه مناسب سبب اختلال در سلامت کودکان می شود

یک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد: عدم تغذیه مناسب و مصرف بیش از حد یا کمتر از نیاز در کودکان سبب اختلال در سلامت کودکان می…

استادیار گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: عادات غذایی همراه با کاهش دریافت کلسیم منجر به کاهش تراکم استخوان می شود

استادیار گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: تجربه نشان داده که عادات غذایی همراه با کاهش دریافت کلسیم به مدت طولانی، منجر به کاهش تراکم استخوان می شود و ریسک شکستگی استخوان را…

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: نیازهای تغذیه ای نوزاد شیرخوار بعد از شش ماهگی فقط با شیر برآورده نمی شود

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: بعد از شش ماهگی نیازهای غذایی شیرخوار فقط با شیر برآورده نمی شود؛ بلکه باید علاوه بر شیر، غذای کمکی را نیز برای نوزاد شروع کرد. همزمان با شروع…

“انجمن‌های اسلامی چشم بينای نظام اسلامی و زبان گويا در احياء مفاهيم و تعاليم اسلامی هستند. “مقام معظم رهبری

“انجمن‌های اسلامی چشم بينای نظام اسلامی و زبان گويا در احياء مفاهيم و تعاليم اسلامی هستند. “مقام معظم رهبری در طول سال‌های متمادی در باور ملّل مختلف و از جمله ملت پر افتخار ایران القاء شده است که «تو نمی‌توانی»‌،…

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور: روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی از علل سوء تغذیه سال اول زندگی است

سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: روش های نامناسب تغذیه دوران شیرخوارگی از علل مستقیم و عمده سوء تغذیه در طول سال اول زندگی است که زمینه ساز مرگ کودکان زیر پنج سال و همچنین…

انعقاد تفاهم نامه همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با اپلیکیشن پزشکت

تفاهم نامه همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با شرکت تدبیرسلامت مرهم (اپلیکیشن پزشکت) در رابطه با ارتقاء فرهنگ تغذیه سالم در جامعه با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو و مهندس حسنعلی باغبانیان نائب…

در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد؛ جلسه ارزیابی طرح های فناورانه مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا

جلسه ارزیابی طرح های فناورانه مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا با حضور دکتر جلال الدین میرزای رزاز سرپرست انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر مریم ملونی مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کارنوین معاونت علمی و فناوری…
فهرست