نقش توت فرنگی در پیشگیری از سرطان

نقش توت فرنگی در پیشگیری از سرطان      انواع توتها شامل توت فرنگي، شاتوت، توت سياه، توت سفيد، تمشك و . . . مي باشد كه حاوي مقدار زيادي فيبر غذايي ، ويتامين C و پتاسيم مي باشند.      توتها…

خطرات نوشابه هاي گازدار

  نوشابه نوعي نوشيدني شيرين گازكربونيك دار است كه به عنوان نوشيدني خنك و معمولاً براي بر طرف نمودن تشنگي و يا به همراه غذا، مورد استفاده قرار مي گيرد. براي طعم دادن به نوشابه از وانيل، دارچين، كارامل و…

نقش زردآلو در کاهش فشارخون

  زردآلو يكي از ميوه هاي خوش طعم و مغذي فصل تابستان است. البته انواع خشك و آماده مصرف آن نيز موجود است كه دسترسي به آنرا در ساير فصول سال ميسر مي سازد. زردآلوهاي تازه و پر رنگ تأمين…

نقش گیلاس در پیشگیری از بیماری ها

گيلاس ميوه اي تابستاني است كه با داشتن حدود 80 درصد آب نقش مهمي در برطرف كردن تشنگي ايفا مي كند، همچنين اين ميوه منبع خوبي از پتاسيم مي باشد. از مواد مغذي ديگر گيلاس مي توان به برخي ويتامينهاي…

استویا مفید برای دیابتی ها

استويا گیاهی چند ساله، بوته اي و كوتاه قد از خانواده (Compositae Asteraceae) است که بومي نواحي شمالي آمريكاي جنوبي بوده و هم اکنون در كشور هاي پاراگوئه، اوروگوئه، آمريكاي مركزي، برزيل، تايلند، چين و فلسطین اشغالی نیز به صورت…

مواد غذایی موثر در سلامت دستگاه گوارش

  همانطور که می دانیم برای رسیدن مواد مغذی به سلولهای بدنمان که هدف اصلی از غذاخوردن است و اصطلاحاً “سیری سلولی” گفته می شود، نیازمند هضم مواد غذایی، جذب مواد مغذی و دفع مواد زاید هستیم. این کارهای مهم…

تحلیل نظام غذا و تغذیه: مفاهیم، رویکردها و چالش ها

چهارمین تریبون بحث غذا و تغذیه با عنوان  “تحلیل نظام غذا و تغذیه: مفاهیم، رویکردها و چالش ها” در روز چهارشنبه 29 خرداد 1398 در محل انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار می گردد. زیر محورهای این…
فهرست