تغذیه و کنترل فشار خون

                                                                      روز جهانی پرفشاری خون همه ساله در 17 ماه می (27 اردیبهشت) در سراسر دنیا گرامی داشته می‌شود. هدف از بزرگداشت این روز ارتقاء سطح آگاهی جامعه از بیماری پرفشاری خون و تشویق مردم…

جشنواره سلامت غذا

 با استناد به«سند ملی تغذیه و امنیت غذایی» منتشر شده از سوی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امروزه کشور ما با انواع مشکلات تغذیه ای مواجه می باشد. تغییر شیوه زندگی و…

تغذيه و روزه داري

  ماه مبارك رمضان بر شما مبارك باد اميدواريم با عبادات و روزه گرفتن و نزدكتر شدن به خداوند بتوانيد از بركات و نعمات اين ماه مبارك بيشتر بهره مند شويد. الگوي غذايي روزه داري در ماه مبارك رمضان روزه…

روز جهانی پارکینسون 2019

  بیماری پارکینسون اولین بار در سال 1817م. توسط دانشمندی به نام “جیمز پارکینسون” شناسایی شد. این بیماری یک اختلال مزمن پیشرونده و تخریب کننده عصبی است که پس از آلزایمر، دومین بیماری تخریب کننده اعصاب به شمار می رود…

کنترل سردرد میگرنی با تغذیه مناسب

    میگرن یک نوع سردرد اولیه می باشد که برخلاف سردردهای معمول به صورت حملات تکرار شونده بروز می کند. سردرد میگرنی معمولا به صورت ضربان دار و یکطرفه بروز می کند و این سردردها می توانند ادامه پیدا…

برگزاری مراسم گرامیداشت روز کارگر

  مراسم گرامیداشت روز کارگر با حضور رییس انستیتو ومعاون توسعه ومدیران اداری وکارگران زحمتکش در انستیتو ودانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی برگزار شد. دکتر حسینی ضمن تبریک روز جهانی کار وکارگر گفت: همه از شرایط سخت کار برای شما…

دکتر گلاله اصغری برنده جایزه دکتر شوشا شد

.   دکتر گلاله اصغری دانش آموخته دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان فردی که بیشترین خدمات ارزنده و مشاركت فعال را در مطالعات اپیدمیولوژی تغذیه و در حوزه دریافتهای غذایی جامعه و ارتباط آن با بیماری…

بزرگداشت مقام استاد در انستیتو ودانشکده

  مراسم گرامی داشت یاد و خاطره استاد شهید دکترمرتضی مطهری و روز استاد با حضور ریاست دانشکده ، معاونین و اساتید در روز دوشنبه 09/02/98 در سالن شورای دانشکده ازساعت 30/10 تا 30/11 برگزار گردید. دراین مراسم که اساتید…
فهرست