همکاری انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور با سازمان جهانی بهداشت ومعاونت بهداشت وزارت متبوع در موردبرنامه غنی سازی نان با ویتامین با حضور مشاور بین المللی غنی سازی

        نشست بررسی برنامه غنی سازی نان با ویتامین D در انستیتو باحضور همکاران معاونت بهداشت وزارت بهداشت و دکتر کوئنتین جانسون روز چهارشنبه بیست و پنجم بهمن ماه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی…

دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی و نهمین جشنواره شهاب

دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و (نهمین جشنواره شهاب R&D های برتر صنعت غذا) شامگاه چهارشنبه 96/11/18 با هدف معرفی و تجلیل از پیشگامان عرصه تحقیق و توسعه در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع…

اینوتک سلامت 3

در راستای دستیابی به اهداف دانشگاههای نسل سوم و بهبود بهره وری از دانش و فناوری موجود، رویداد اینوتک سلامت 3 با محوریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه امنیت و سلامت غذا و تغذیه در تاریخ 15-13 تیرماه…

ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن های آسیایی

ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن های آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک و چهارمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در تاریخ 15-17 اردیبهشت ماه 1397 برگزار میگردد. این سمپوزیوم هر سال در یکی از کشورهای آسیایی برگزار می گردد. روسای انجمن…

تجلیل از آقای دکتر امیرمحمد مرتضویان نماینده کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه

در مراسم بیست و سومین دوره جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی که دوشنبه 25 دی ماه با حضور معاونان ریاست جمهوری و وزیر بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه برای پنجمین سال متوالی…

بیانیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی کشور به مناسبت بسیج ملی تغذیه سالم، سال 1396

بیماریهای غیرواگیر روز به روز در سراسر جهان در حال افزایش هستند. و هر روز شمار زیادی از مردم دنیا در اثر ابتلا به انواع مختلف بیماریهای غیر واگیر سلامتی و جان خود را از دست داده و یا مبتلا…

چاقی یا سلامت انتخاب با شماست

هرسال بسیج ملی تغذیه سالم با هدف ارتقاء سطح آگاهی عموم جامعه در سطح کشور برگزار می شود و امسال نیز از تاریخ 15 لغایت 30 دی ماه با همکاری تمامی بخش های مرتبط برگزار می شود. امروزه پیشگیری و…
فهرست