خواص درمانی سنجد

رزیتا کمیلی فنود کارشناس تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه ای وصنایع غذایی گفت: میوه سنجد  با مقادیر بالای آنتی اکسیدان، ویتامین ها و فلاونوئیدها یک محصول عالی برای سلامتی است. سنجد حاوی ویتامین های  A، B12، C، E و K می…

افراد گیاهخوار مطلق در معرض خطر کم خونی

کم خونی پرنیشز یک اختلال خونی ناشی از کمبود ویتامین B12 است که با عدم توانایی بدن برای مصرف و استفاده مناسب از ویتامین B12  که برای تولید گلبولهای قرمز ضروری است، مشخص می شود. بیماری پرنیشز یک اختلال خودایمنی…

انجام مرحله اول طرح ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوار وفرد در کشور

دکتر هدایت حسینی رییس انستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی کشور اجرای مرحله اول طرح ملی بررسی الگوی مصرف مواد غذایی خانوارهای ایرانی را اعلام کرد. دکتر حسینی گفت: در راستای اجرای طرح ملی بررسی مصرف کارگروه های متعدد اجرایی و…

مصرف  امگا3

مینا کاویانی مسئول واحد آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در مورد مصرف امگا 3 گفت: اسیدهای چرب امگا3، دسته ای از اسیدهای چرب چندغیراشباع ضروری هستند که چون بدن ما قادر به ساختن همه آنها…

نشست دکتر آقاجانی رییس دانشگاه با مسئولین واعضاء هیئت علمی دانشکده وانستیتو

دکتر محمد آقاجانی شنبه، سیزدهم بهمن‌ماه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و انستیتو و دانشکده بازدید کرد. در این بازدید دکتر آقاجانی ضمن دیدار با مدیر گروه‌های دانشکده و انستیتو اظهار کرد: انستیتو باید بازوی علمی نهادهای اجرایی در…

برگزاری مراسم روز پژوهش در انستیتو

 در آستانه روز پژوهش مراسمی با حضور اساتید، دانشجویان وپرسنل دانشکده وانستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذایی در تاریخ 97/9/19 در انستیتو برگزار گردید.دکتر حسینی رییس انستیتو ضمن عرض خیر مقدم گفت: انستیتو در راستای اهداف سازمانی خود همچون -تلاش اثربخش…

مراسم گرامیداشت روز دانشجو

مراسم گرامیداشت روز دانشجو  با حضور ریاست محترم دانشکده ،معاونین ،دانشجویان و کارکنان دانشکده تغذیه و صنایع علوم غذایی در روز دوشنبه 97/9/12 از ساعت 12-10 در سالن امام رضا(ع) دانشکده بر گزار گردید. دراین مراسم ،آقای دکتر حسینی ریاست…
فهرست