آگهی مزایده کارگاه (شامل 2 اتاق)

انستیتو در نظر دارد نسبت به برگزاری مزایده جهت اجاره مکان کارگاه شماره 4 خود اقدام نماید، لذا در صورت تمایل جهت شرکت در مزایده یاد شده، نرخ پیشنهادی خود را حداکثر تا تاریخ 1402/7/20 به آدرس: شهرک غرب، بلوار…

نشست علمی متخصصان تغذیه منطقه مدیترانه شرقی (19 تا 21 سپتامبر 2023، امان، اردن)

  در این نشست که به دعوت دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امان پایتخت اردن تشکیل شد، بیش از 70 نفر از نمایندگان وزارت بهداشت و انستیتوهای تغذیه از 22 کشور منطقه حضور داشتند، رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و…

ارتقای مرتبه علمی آقای دکتر مهرداد محمدی

  ارتقای رتبه علمی جناب آقای دکتر مهرداد محمدی به دانشیاری را تبریک عرض می نمائیم و از خداوند متعال آرزوی درجات علمی و معنوی بالاتر را برای ایشان آرزومندیم. دکتر مهرداد محمدی دانش آموخته مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری…

مصرف کنندگان تخم مرغ نگران سلامت و ایمنی آن نباشند

  قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین در نتیجه فعالیت‌های زیست محیطی، صنعتی و کشاورزی و همچنین صنعتی شدن جوامع افزایش یافته است که اثرات منفی مانند آلودگی‌های زیست محیطی را در پی دارد. از آنجا که آلودگی با فلزات…

فرمولاسیون همبرگر بر سلامت و آسیب رسانی آن مؤثر است

  بررسی مصرف مواد ﻏﺬاﯾﯽ  در ﮐﺸﻮرﻫﺎي ﻣﺨﺘﻠﻒ، ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﭘﺎﯾﺶ ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ در ﮔﺮوه¬ﻫﺎي ﺟﻤﻌﯿﺘﯽ ﻣﺨﺘﻠﻒ، ﺑﺎ ﻫﺪف ارزﯾﺎﺑﯽ ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ ﺧﻄﺮات ﻧﺎﺷﯽ از ﻣﺼﺮف ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ اﻧﺠﺎم ﻣﯽ ﺷﻮد. ارزﯾﺎﺑﯽ ﺧﻄﺮ ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮاي ﺗﻮﺻﯿﻒ اﺛﺮات ﻧﺎﻣﻄﻠﻮب ﻣﻮاﺟﻬﻪ ﺑﺎ…

نحوه فرآوری و فرمولاسیون سوسیس بر میزان سرطان‌زایی آن موثر است

  نیتروزآمین‌ها مولکول‌های کوچکی هستند که از ترکیب عوامل نیتروزه کننده مثل نیترات و نیتریت با ترکیبات آمین موجود در مواد غذایی، داروها بخصوص تتراسایکلین و مواد پاک کننده و آرایشی بهداشتی بوجود می آیند. نیتروزآمین ها به دو گروه…

دانش آموزان را با مواد غذایی سالم آشنا کنید

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، گفت: به کودکان خود قبل از ورود به مدرسه درباره انتخاب های غذایی سالم و مناسب آموزش دهید. دکتر غزاله اسلامیان در گفت‌‌و گو با خبرنگار با اشاره به…
فهرست