موفقیت دکتر نرگس شهبازپور در “سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت”

  موفقیت دکتر نرگس شهبازپور از کارکنان انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، در کسب مقام اول رده سنی ۴۲-۳۷ و دوم تیمی “سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت” رشته آمادگی جسمانی، را تبریک عرض می نماییم و…

تشکیل کارگروه مشورتی حجاب در دانشکده

کارگاه مشورتی حجاب و عفاف با هدف آسیب شناسی وضعیت پوشش در دانشکده و ارائه راه حل های مربوط، با حضور رییس، مدیر آموزش، مسئول فرهنگی و دانشجویی، حراست، مسئولین انجمن اسلامی و بسیج دانشجویی در اتاق ریاست تشکیل و…

امضای تفاهم نامه مشترک در راستای ارتقای امنیت تغذیه‌ای مناطق محروم

  در راستای ارتقای امنیت تغذیه‌ای مناطق محروم، محرومیت‌زدایی و عدالت اجتماعی، مبتنی بر سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، اسناد کلان بالادستی و مأموریت تعیین شده توسط وزير محترم بهداشت در بیستمین شورای عالی انستیتو، دکتر سیدامیرمحمد مرتضویان،…

همایش ” تغذیه در دیابت”

به همت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد: همایش ” تغذیه در دیابت” به مناسبت فرا رسیدن هفته دیابت، به همت انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با مشارکت اداره سلامت شهرداری تهران، انجمن…

برگزاری بیستمین جلسه شورای عالی انستیتو با حضور وزیر بهداشت

بیستمین جلسه شورای عالی انستیتو روز یکشنبه مورخ 21 آبان 1402 در دفتر وزارتی با حضور وزیر بهداشت برگزار شد. رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از آمادگی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برای ارتقای ایمنی و امنیت…

غذای کپک زده را بو نکنید!

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی هشدار داد: مبتلایان به دیابت، بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی و بیماران دریافت کننده کورتون در برابر برخی عفونت‌ها آسیب‌پذیرترند، بنابراین نباید هیچ وقت غذای کپک زده را بو…

افت قند خون در بیماران دیابتی؛ خطری که باید جدی گرفته شود

عضوهیئت علمی دانشکده علوم تغذیه، افت قند خون را از مشکلات شایع بیماران تزریق کننده انسولین برشمرد و تاکید کرد که با تغذیه صحیح می تواند از بروز آن پیشگیری کرد.  به گزارش روابط عمومی، دکتر غزاله اسلامیان عضو هیئت…
فهرست