غذای کپک زده را بو نکنید!

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی هشدار داد: مبتلایان به دیابت، بیماران دچار ضعف سیستم ایمنی و بیماران دریافت کننده کورتون در برابر برخی عفونت‌ها آسیب‌پذیرترند، بنابراین نباید هیچ وقت غذای کپک زده را بو…

افت قند خون در بیماران دیابتی؛ خطری که باید جدی گرفته شود

عضوهیئت علمی دانشکده علوم تغذیه، افت قند خون را از مشکلات شایع بیماران تزریق کننده انسولین برشمرد و تاکید کرد که با تغذیه صحیح می تواند از بروز آن پیشگیری کرد.  به گزارش روابط عمومی، دکتر غزاله اسلامیان عضو هیئت…

آگهی مزایده کارگاه شماره 4

انستیتو در نظر دارد نسبت به برگزاری مزایده جهت اجاره مکان کارگاه شماره 4 خود اقدام نماید، لذا در صورت تمایل جهت شرکت در مزایده یاد شده، نرخ پیشنهادی خود را حداکثر تا تاریخ 1402/8/26 به آدرس: شهرک غرب، بلوار…

انتخاب غرفه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ” دومین فستیوال ملی فناوری سلامت” بعنوان غرفه برتر

دومین فستیوال ملی فناوری سلامت در حوزه های داروهای گیاهی و طبیعی و مکمل های خوراکی و آشامیدنی به میزبانی “مدیریت فناوری معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت”، در تاریخ های 14 و 15 آبان با حضور شرکت های فعال…

اطلاعیه معرفی کمیته تحقیقات و فن آوری دانشکده

معرفی کمیته تحقیقات و فناوری دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی  با حضور دکتر سهراب وندی سرپرست کل کمیته تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر اسلامیان سرپرست کمیته تحقیقات و فناوری دانشکده علوم تغذیه و صنایع…

آگهی مزایده کارگاه شماره 3

انستیتو در نظر دارد نسبت به برگزاری مزایده جهت اجاره مکان کارگاه شماره 3 خود اقدام نماید، لذا در صورت تمایل جهت شرکت در مزایده یاد شده، نرخ پیشنهادی خود را حداکثر تا تاریخ 1402/8/17 به آدرس: شهرک غرب، بلوار…

قاتل خاموش؛ میهمان ناخوانده فصل سرما

فوق تخصص مراقبت‌های ویژه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی درباره مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در فصل سرما به مردم هشدار داد و گفت: این نوع مسمومیت‌ها در ایام مختلف سال رخ می‌دهد، اما در فصول سرد سال به…
فهرست